Matmarked
Råvarer som får deg til å senke farten.
Ost, spekemat, kjøtt og sjømat
laget med tid, kunnskap og respekt.
Her er maten ikke pyntet på.
Den er bare seg selv.
JULENS ÅPNINGSTIDER:
20. desember (lørdag)
10:00–19:00
21. desember (søndag)
11:00–18:00
22. desember (mandag)
09:00–20:00
23. desember (lille julaften)
09:00–18:00
24.–26. desember
STENGT (julaften, 1. og 2. juledag)
ORDINÆRE Åpningstider
Søndag – onsdag: 11:00-18:00
Torsdag – lørdag: 10:00-18:00 (19 på fredag)
telefon 22 55 33 44
e-post: ferskvare@maschmanns.no
Caviar fra Polanco
To varianter. To temperamenter. Samme stille luksus.
Caviar fra Polanco er ikke laget for å imponere med volum, men for å bli lyttet til i små munnfuller – der salt, tid og hav møtes og blir værende litt lenger enn planlagt.
Siberian Reserve: En rolig saltsmak som glir over i en mineralpreget dybde.
Oscietra Grand Reserve: Rund og nøtteaktig, smørmyk og med lang ettersmak.