Ribbe fra Maschmanns

12/3/2024

Ribbeslipp onsdag 18/12 og torsdag 19/12 fra 09:00

RIBBE FRA UTVALGTE GÅRDER I VESTFOLD

Maschmanns Selection er ribbe som kommer fra nøye utvalgte gårder i Vestfold. Denne ribben har en ideell balanse mellom fett og kjøtt, og med god marmorering. Ribben er middels tykk som gjør det enkelt å oppnå riktig steketid og sprø svor. Fersk ribbe er tilgjengelig i kjøttdisken gjennom hele desember. Vårt kyndige personale står klare til å hjelpe deg med å finne ribben for ditt selskap Vi tilbyr også tjenester som ruting, krydring og vakuum-pakking.

RIBBE FRA BRULAND GÅRD I RYFYLKE

Utvalgte ribber leveres fra Ryfylke. Disse kommer fra frilandsgris som har nytt livet utendørs. Grisene vandrer fritt mellom ute- og inneområder etter eget ønske. De er litt større, noe som resulterer i høyere ribber, ideelle for langtidssteking. Vi får ribber av beste kvalitet og sortering. Ribbene fryses inn oktober november 2024 og tilbys både fryst og tint i kjøttdisken. Vi hjelper deg med ruting, salter og peprer og vakuumerer om det er behov for det.

MASCHMANNS PORCHETTA

Italiensk ribbe, krydret, rullet, bundet opp og vakuumert. Laget av Maschmanns Selection ribbe. VI har også porchetta laget av frilandsgris fra Ryfylke.

Årets Ribbeslipp på Maschmanns er onsdag 18. og torsdag 19. desember fra klokka 09:00.