HJEMMELAGET ITALIENSK PIZZA
Den italienske pizzaen med tynn bunn har funnet sin plass i norske hjem. Husk at pizzadeigen blir bakt med mindre gjær og har en mye lengre hevetid enn deigen til en tradisjonell tykkbunnet pizza stekt i langpanne. I Bakeriet på Maschmanns kan du kjøpe populære og stekeklare deigemner som du selv kan «åpne" og bake ut. Om du vil lage deigen selv fra bunnen av har Maschmanns pizzabakere velvillig delt oppskriften på pizzadeig de bruker i Maschmanns Pizzeria. Skal du servere italiensk pizza i morgen så lager du deigen i dag.
RELATERT INFORMASJON: Pizzamel for eksperter | Maschmanns pizzabakere baker ut og steker pizza på under 2 minutter |
Tre ting må være på plass for å lykkes med italiensk pizza
En god pizzabunn
Er du nøye med bunnen er du på god vei til den perfekte pizza.
God varme i ovnen
Bruker du vanlig stekeovn er det lurt å bruke pizzastein eller pizzastål.
Less is more
Pizzaen må få plass til heve i ovnen, ikke overless pizzaen med topping