Utsøkt rogn fra hele verden

Catering fra Maschmanns
caviar på blinis med rømme

Kaviar er en sann delikatesse, og hos Maschmanns finner du et utvalg som kan tilfredsstille de mest velbevandrede ganer.

Kaviar er kjent som en av gastronomiens absolutte delikatesser. Fiskerogn kommer i utrolig mange varianter som har forskjellig smak og kvalitet. Utvalget hos Maschmanns representerer det beste på markedet for kaviar. Du kan få tak i Løyrom av høy klasse på huset. I tillegg har vi Polanco som er en prisbelønnet størkaviar fra Uruguay. Maschmanns seleksjon er av en kvalitet som heter Siberian Reserve. Denne kaviaren er full av karakter, og har en delikat og silkemyk konsistens. Den er lett kremet med en fin balanse mellom salt, alger og nøtteaktige toner. Dette er for kjennere som søker smaken av en genuin kaviar.

Spre glede med kaviar

Kaviar egner seg utrolig godt i enkle og delikate anretninger, hvor den kan få lov til å skinne og smaken trenger gjennom. Bruk den for eksempel i en forrett med laksetartar, eller i en klassisk kombinasjon med blinis. Uansett hvordan du serverer denne delikatessen, vil du med garanti se et smil på gjestenes lepper. Kaviar kan også brukes som vert eller vertinnegave, hvor den kan spre glede.

Kaviar og Løyrom har en delikat smak og bør serveres med tilbehør som ikke tar for mye smak av rognen. Husk jo enklere er bedre. Tradisjonelle tilbehør er små skiver av toast, blinis (små pannekaker), usaltede kjeks, creme fraiche eller rømme. Iskald vodka eller champagne er tradisjonelle valg av drikke til caviar og løyrom.

Hvis du serverer kun kaviar, beregn  30 – 60 gram per person. Hvis kaviar skal serveres på toppen av noe annet som en hors d’oeuvre, beregn 15  til 30 gram per person.

PRISEN PÅ LØYROM & CAVIER PÅ MASCHMANNS

Caviar fra Polanco i Uruguay

Polanco  Caviar Siberian  Reserve Acipenser Baerii) Smaksbeskrivelse:  Sjømineraler, delikat umami/alger og smør.

30g Kr 429,- | 50g Kr 649,- | 125g Kr 1595,- | 250g Kr 2995,- | 500g Kr 5995,-

Kalix Løyrom fra Bottenviken i Sverige

100g Kr 599.- | 500g kr 2750,-

Amerikansk Løyrom

500 g 995,-

med forbehold om prisendringer

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: