RIBBE FRA MASCHMANNS

I år har Maschmanns fersk juleribbe fra tre flotte leverandører. Ribbe fra Innherred i Trøndelag, Frllandsgris fra ASK gård på Ringerike,  samt Fjellgris fra Valdres. Fjellgrisen har levd gode dager på høyfjellet i Valdres.

RIBBESLIPP 2021 | MANDAG 20. DESEMBER KLOKKA 09:00

FØRPREMIERE fredag 17/12 klokka 09:00

Markedet får inn fersk ribbe av fjellgris og selger så lenge beholdningen rekker. Ribbe av fjellgris kan ikke bestilles på forhånd. Markedets Selection Ribbe fra Innherred kan bestilles. Legg igjen din bestilling så har vi alt klart når du kommer. Ferdig rutet, krydret og vakuumert. Kontakt oss på telefon 22 55 33 44 eller post@maschmanns.no

 

MASCHMANNS UTVALGTE RIBBE 

Vi har valgt å kalle Maschmanns ribbe for Selection. Dette er utvalgte ribber fra Edelgris med perfekt vekt, størrelse og marmorering. Vår leverandør, Nortura Proff har sortert ut de aller beste ribbene fra utvalgte gårder fra innherred i Trøndelag. Kjøttet er saftig og smakfullt med en meget god fettmarmorering. Vi ruter og krydrer gjerne ribba for deg. Godt flaksalt, Telicherry-pepper og en klype med norsk karve hever smaken.

 

Noroc svin Svinekjøtt

RIBBE FRA UTVALGTE GÅRDER I INNHERRED

Det beste svinekjøttet til Nortura Proff kommer fra Innherred i Nord-Trøndelag. Noroc kalles rasen som også går under navnet Edelgris. Kjøttet er saftig og smakfullt med en god fettmarmorering. 20 års avlsarbeid ligger bak den nye rasen som er en blanding av Duroc på farssiden og Yorkshire/Norsk Landsvin på morssiden.

LES MER OM RIBBE FRA INNHERRED

Svinekjøtt fra Maschmanns

RIBBE AV FRILANDSGRIS FRA ASK GÅRD (FROSSEN RIBBE)

Frilandsgris som har levd glade dager utendørs på Ringerike ble slaktet i oktober. Det meste v kjøttet fra grisn er gått med til produksjon av pølser og spekemat hos ASK gård. Ribbene på ca 4,5 kg er blitt fryst og er til salgs hos Maschmanns. Ribba fra ASK gård kan bestilles. Vi tiner ribba, ruter og krydrer om du ønsker det.

FJELLGRIS FRA VALDRES Svinekjøtt

RIBBE AV FJELLGRIS FRA STØLSVIDDA

PRODUSENTEN FORTELLER: – Fjellgrisene bor på stølsområdet vårt på ca 1000 meter over havet. Fjellbeitet ligger på Breisetstølen som er en del av Stølsvidda i Valdres. Her bor grisene fra juni til oktober, med fin utsikt mot Jotunheimen, Langsua og Hemsedal. Når fjellgrisen går fritt får den mye mosjon, og utvikler store muskler. Den vokser også saktere enn innegris, og en høyere alder ved slakting gir mer fettmarmorering i kjøttet. Dette, sammen med det den spiser – gras, vier, einer, lyng, spesialfôr og poteter, gir et ekstra smakfullt, saftig og mørt kjøtt.