Frilandsgris fra Dyster Gård på Ås.

RIBBELIPP PÅ MASCHMANNS 19/12 -20/12 09:00

Våre kokker hjelper deg gjerne med å finne ribben som passer deg og din familie. Gode råd og tips får du med på kjøpet.

RIBBE FRA MASCHMANNS

I år har Maschmanns fersk juleribbe fra 3 flotte leverandører. Årets kolleksjon av svineribbe kommer fra Vestfold, Ryfylke og Ås.

RELATERT:

Alt du trenger å vite om juleribbe | Porchetta – ribbe på italiensk vis

RIBBE FRA VESTFOLD

Maschmanns utvalgte ribbe kommer tradisjonen tro fra utvalgte gårder i Vestfold. Ribben er middels fet med en god kjøttfylde. Det er lett å lykkes både med steketid og sprø svor, siden ribben ikke er for høy/tykk.

RIBBE FRA RYFYLKE

Flere utvalgte ribber får vi levert fra Ryfylke. Flotte ribber av frilandsgris som har levd det glade liv. Grisene går både ute og inne, alt etter deres eget ønske for vær og vind. Grisene er litt større noe som gir en høyere ribbe og perfekt for langtidssteking. Ribben er fryst inn oktober-november 2022 og selges både fryst og tint fra kjøttdisken.

RIBBE FRA ÅS

Fra Dyster Gård i Ås får vi hel frilandsgris av rasen Duroc/Hampshire. Hele griser gir oss muligheten til å trylle frem en mengde deilige julefavoritter. Våre flinke butikkslaktere og kokker jobber sammen og lager juleskinker, halvgrove medisterkaker og andre farseprodukter, julesylte og mye mer. Her er det ikke noe som går til spille!