PIZZA WORKSHOP

  • lørdag 10. september 13–15
  • lørdag 17. september 13–15

MASCHMANNS PIZZABAKER DELER SINE BESTE TIPS
Du ønsker å lage den perfekte italienske pizza. Da er det tre faktorer som er ekstra viktig å få på plass.

  1. Du må lage en god pizzadeig (eller kjøpe den ferdig på Maschmanns)
  2. Lag en god pizzasaus med de aller beste tomatene (San Marzano får du kjøpt i Markedet)
    Høy varme i ovnen er viktig. (Roman style pizza liker seg litt under 400ºC, Napoli pizza godt over 400ºC)
    … alt det andre er øving og feiling.
  3. Bake ut deigen, toppe den ferdige bunnen, steke perfekt osv. Bakeriet har ferdige kit med bakeklar pizzadeig, tomatsaus, mozzarella og utbakningsmel. Og øver du like mye som Maschmanns pizzabakere går alt unna på 2 minutter. (VIDEO)

RELATERT INFO:

VIL DU HA UKENTLIGE TIPS FRA MASCHMANNS KOKKER, BAKERE OG PIZZAKOKKER