la pasta di aldo

Ris og pasta av høyeste kvalitet

Ris og pasta kan løfte matlagingen din, hvis du altså tørr å bruke litt ekstra tid og ressurser på å finne de rette varene.

Folk flest bruker veldig lite penger og energi på å kjøpe pasta og ris. Disse varene brukes ofte som anonyme kondimenter til en type saus som spiller hovedrollen på tallerkenen. Det er derimot flere grunner til å betale litt ekstra for å få den riktige pastaen eller risen til retten din.

Ris og pasta er ikke bare, bare

Både ris og pasta finnes i ulike varianter og kvaliteter. Det kan være vanskelig å vite hvilken type du bør velge, og sannheten er at det ikke finnes noe entydig svar. Det som du bør ha i tankene er at billig ikke alltid er best.

Hos Maschmanns har vi et nøye utvalgt sortiment av pasta og ris som med garanti vil kunne løfte matlagingen din til nye høyder.

Du finner bl.a. La Pasta de Aldo som, ifølge mesterkokken Heston Blumental, er verdens best pasta.Denne pastaen er håndlaget og inneholder bare mel og egg. Pastadeigen blir presset gjennom bronseformer og tørket langsomt. Resultatet blir en ru pasta som har en fantastisk evne til å ta til seg pastasaus.

Fint besøk hos Maschmanns

Før åpningstid høsten 2016 dukket det opp en eldre italiensk herre inne i Markedet. Han ville gjerne kjøpe med seg litt god ris. Det viste seg denne riskjøperen var nok minst like berømt som risen. Mannen vi hadde på besøk var Antonio Carluccio som kalles for gudfaren i den italienske gastronomien. Også kjent som en av «Two Greedy Italians» sammen med Gennaro Contaldo.

I artikkelen: «Slik koker du pasta», får du tips til å tilberede pasta al dente, som italienerne sier det.

la pasta di aldo

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: