Kjøp Wagyukjøtt hos Maschmanns i Oslo Vest

Marmorert wagyu-kjøtt

Eksklusivt Wagyukjøtt – også kjent som Kobe

Wagyukjøtt (eller kobebiff som mange liker å kalle det ) er noe av det fineste du kan få, og det er derfor bare få butikker som kan tilby dette produktet til kundene deres.

Wagyu er en kurase som stammer fra Japan. Det mest kjente wagyu-kjøttet kommer fra Kobe i nord-Japan og regnes som verdens mest eksklusive kjøtt.

Maschmanns selger Wagyu-kjøtt fra ulike land; Australia, Chile, Japan og også fra Norge. Wagyu-kjøttet er ekstremt godt marmorert og kjøttet er svært mørt og mykt. Spør oss om Wagyu – vi har mange gode tips om tilberedning og tilbehør.

Wagyu fra norsk oppdrett

Wagyu er det nærmeste man kommer Kobebiff som mange mener er det ypperste biffkjøttet å få tak i. Kobebiffen er et beskyttet varemerke og produseres kun i byen Kobe i Japan.

Mange hevder å ha kjøpt og spist Kobe i Norge. Mest sannsynlig er det mørt kjøtt fra en av nabobyene til Kobe som også selger wagyu.

WAGY FRA VILLA-WAGYU PÅ MØRE.

(16/01)Maschmanns Matmarked har kjøpt et flott eksemplar av Wagyu fra Villa-Wague i Vikebukt.

Her er prisen per kg på de ulike stykningsdelene.

  • Ytrefilet kr 2300,-
  • Entrecôte kr 2500,-
  • Flat Iron Filet kr 1499,-
  • Flanksteak kr 899,-
  • Høyrygg kr 899,-
  • Indrefilet kr 2800,-
  • Kaburi kr 699,-
  • Picancha kr 899,-
  • Skirtsteak kr 899,-
  • Shabu-Shabu kr 1500,-
  • Tri-Tip kr 899,-
  • wagyu burger (150 g) kr 99,-

 

 

 

 

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: