Oslo's mektigste utvalg av spekemat

Maschmanns utvalg av spekemat er helt unikt.

Med de beste leverandørene fra Spania, Frankrike, Italia og Norge, har vi spekemat for enhver anledning.

Hos Maschmanns fører vi modnet spekekjøtt fra de beste leverandørene i Spania, Frankrike og Italia. I tillegg jobber vi sammen med en rekke norske leverandører som for eksempel ASK Gård på Jevnaker. Dette er en unik økologisk produsent av spekemat og pølser.

En kompromissløs tilnærming til råvarekvalitet og gode smakssettere, gjør ASK Gård sine produkter ekstraordinære i norsk sammenheng. Smak og kvalitet er fullt på høyde med det aller beste vi får kjøpt fra våre utvalgte utenlandske produsenter.

Serrano-, iberico-, noir de bigorre, parmaskinke og mye mer

Serrano- og parmaskinke er noen av de mest populære variantene inne spekemat, som du selvfølgelig også kan finne hos Maschmanns. I tillegg til disse klassikere har vi et helt unikt utvalg, hvor du kan finne noe til enhver anledning.

Noir De Bigorre: Fra utrydningstruet til verdens beste skinke

Spekemat kan brukes i utrolig mange sammenhenger. Du kan bruke det i en tradisjonell norsk spekematsbuffet, i en smaksrik forrett som Carpaccio eller en autentisk spansk tapasmiddag.

Skikkelig salami fra Italia og Jevnaker.

Vår spekematmodner og ekspert på italiensk salami er Ricardo Franchi. Han besøker små lokamatprodusenter og kjøper deres beste salami. Riccardo modner så pølsene til den får en perfekt harmonisk smak. Ricardo Franchi Edizione pakkes og finner veien nordover  til kjøledisken på Maschmanns. Lokalmat i særklasse får du også fra Jevnaker og ASK Gård. Kristoffer og Anne Marte Evang benytter det beste økologiske råvarene i sine salamier. Prøv deres Slegge, Passe, Pablo på sandwichen eller pizza. Et skikkelig smakseventyr.

Vår kjøledisk har alt man kan ønske seg, og våre dyktige medarbeidere står klar for å guide deg frem til det rette valget.

Se også vårt utvalg av oster som er perfekt i kombinasjon med spekemat.

Maschmanns spekeskinke
Spekeskinke og balsamco
Salami fra ASK gård

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: