Ferskt, mørt, tørrhengt & økologisk kjøtt

Smakfull kjøtt i fokus

Våre kjøttprodukter har en tydelig geografisk signatur – hvor og hva dyret beiter betyr mye for hvordan kjøttet smaker.

For oss er det viktig å benytte hele dyret, vi kjøper derfor inn hele slakt, skjærer ned og mørner i butikk. Våre matkyndige ansatte hjelper deg gjerne med tips og råd om alt fra tilberedning til passende tilbehør. Vårt mål er at du skal lykkes på kjøkkenet!

 

Vårt kjøttutvalg

Storfe fra Maschmanns
Svinekjøtt fra Maschmanns
Fjærkre fra Maschmanns
Viltkjøtt fra Maschmanns
Spekemat fra Maschmanns
Catering fra Maschmanns

Kjøttavdelingen på Maschmanns holder åpent alle dager i uka

– også på søndager!

Åpningstider: 

Mandag – fredag 10-19

Lørdag 9- 18, søndag 11-18

 

Skinkeskjæring på Maschmanns
Tørrhengt storfekjøtt på Maschmanns modningsrom

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: