Ferskt, mørt, tørrhengt & økologisk kjøtt

Smakfullt kjøtt i fokus

Våre kjøttprodukter har en tydelig geografisk signatur – hvor og hva dyret beiter betyr mye for hvordan kjøttet smaker.

For oss er det viktig å benytte hele dyret, vi kjøper derfor inn hele slakt, skjærer ned og mørner i butikk. Våre matkyndige ansatte hjelper deg gjerne med tips og råd om alt fra tilberedning til passende tilbehør. Vårt mål er at du skal lykkes på kjøkkenet!

 

Vårt kjøttutvalg

Gullkjøtt fra Maschmanns, tørrhengt og kryddermørnet oksekam

Gullkjøtt

Maschmanns signaturkjøtt

Spekemat fra Maschmanns

Spekemat

Det beste fra Norge og Europa

Duroc-svin fra Sande

Svinekjøtt

fra glade frittgående griser

Marmorert wagyu-kjøtt fra Japan

Wagyu

verdens mest marmorerte kjøtt!

Kjøttavdelingen på Maschmanns holder åpent alle dager i uka

– også på søndager!

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: