SVINEKJØTT FRA MASCHMANNS

Maschmanns samarbeider med Nortura Proff. De hjelper oss til å finne det aller beste svinekjøttet. Svinekjøtt til Nortura Proff kommer fra Innherred i Nord-Trøndelag. Noroc kalles rasen som også går under navnet edelgris. Kjøttet er saftig og smakfullt med en god fettmarmorering. Stølsvidda AS leverer merkevaren Fjellgris fra Valdres, en gris som har levd det gode liv på fjellet i Valdres. Ribbe av fjellgris til jul er blitt en tradisjon for mange av Maschmanns faste kunder. God smak, en god historie og lokalprodusert mat. Fra Spania får vi inn stykningsdeler av Iberico svin. Et smakfull marmorert kjøtt med en nøtteaktig smak. Iberco Secreto er grisens saftigste og møreste stykningsdel.

RELATERT: Slik steker du svineribbe | Ribbeslipp 20. desember klokka 07:00 |

MER KJØTT FRA MASCHMANNS

KONTAKT OSS: