STORFEKJØTT FRA MASCHMANNS

Côte de Boeuf, entrecôte, wagyu, Maschmanns Gullkjøtt, Maschmans Burgere og mye mer av førsteklasses storfekjøtt får du på Maschmanns på Skøyen. Hele skrotter fra utvalgte gårder og slakterier skjæres ned og henges til mørning på eget modningsrom.

OKSEKJØTT AV HØY KVALITET

Maschmanns samarbeider med Nortura Proff som deler kunnskap og kompetanse. Maschmanns har tilgang til det aller beste oksekjøttet fra ulike slakterier og gårder i landet

KUNNSKAP OM STORFEKJØTT

Maschmanns kjøper hele slakt, som skjæres ned til ulike stykningsdeler. Stykningsdelene henges opp og mørnes på Maschmanns eget modningsrom.

KJØTTFAGLIG KOMPETANSE

Når storfekjøttet har hengt ferdig og er skikkelig mørt legges det ut for salg. Maschmanns selger kjøttet over disk. Gode råd og tips om tilberedning og tilbehør får du med på kjøpet.

Wagyu fra Maschmanns

WAGYUKJØTT

har ord på seg for å være verdens aller beste og møreste kjøtt. Rasen wagyu har en unik marmorering og smak. Maschmanns har wagyu fra Norge og Japan.

Gullkjøtt fra Maschmanns

GULLKJØTT

De aller beste kjøttstykkene av T-ben blir til Maschmanns gullkjøtt. Kjøttet velhengt, mørt og smaksrikt. Ypperlig for de store anledninger.

Maschmanns Burger

MASCHMANNS BURGER

er også en av våre populære merkevarer. Kjøtt fra urfe, wagyu og andre utvalgte storferaser blir kvernet opp og stemplet til Maschmanns burgere.

MERE KJØTT FRA MASCHMANNS

<p>

KONTAKT OSS:


</p>