Maschmanns utvalg av spekemat er helt unikt.

Hos Maschmanns fører vi modnet spekekjøtt fra de aller beste leverandørene i Spania, Frankrike og Italia. Serrano-, iberico-, Noir de bigorre, Parma-, San Daniele-skinke og mye mer

Serrano- og parmaskinke er noen av de mest populære variantene innen spekemat, som du selvfølgelig finner hos Maschmanns. I tillegg til disse klassikere har vi et helt unikt utvalg, hvor du kan finne noe til enhver anledning. Vi vil trekker frem Iberico Bellota fra Domecq, som går for å være den fremste i verden på modnet Iberico-skinke. Bli med til Spania og lær mer om spekeskinken fra Domecq.

Skikkelig salami fra Italia.

Vår kontakt og ekspert på italiensk salami er Riccardo Franchi. Han besøker små lokalmatprodusenter og kjøper deres beste salami. Riccardo modner så pølsene til den får en perfekt harmonisk smak. Riccardo Franchi Edizione pakkes og finner veien nordover  til kjøledisken på Maschmanns.

Vår kjøledisk har alt man kan ønske seg, og våre dyktige medarbeidere står klar for å guide deg frem til det rette valget.

Se også vårt utvalg av oster som er perfekt i kombinasjon med spekemat.

iberico-bellota-ham

HÅNDSKÅRET IBERICO
Hos Domecq håndskjærer en mann 4  Iberco Bellota skinker i løpet av en dag. Skivene pakkes pent i pakker på 80 gram og sendes til delikatesse-butikker over hele verden.

MER KJØTT FRA MASCHMANNS

KONTAKT OSS: