GULLKJØTT FRA MASCHMANNS

Vellagret og kryddermørnet oksekam fra allerede velhengt storfekjøtt har vi valgt å kalle for Maschmanns Gullkjøtt etter inspirasjon fra en flott slakterbutikk i Salühallen i Stockholm, Willy Ohlsons Eftr. Maschmanns gullkjøtt er fra utvalgte kjøttferaser som kommer fra utvalgte gårder. Kjøttet mørnes i flere uker på vårt kjøle- og modningsrom. Du kan se inn i modningsrommet når du besøker kjøttavdelingen på Maschmanns. Etter modning så forsegles de beste og mest marmorerte stykkene. Kjøttet dyppes i krydret oksefett 3 ganger før det henges til ytterligere modning i  4 uker. SLIK TILBEREDER DU GULLKJØTTET: Maschmanns kjøttavdeling anbefaler å brune det romtempererte gullkjøttet i panne for så å steke den videre i forvarmet ovn 125º C i ca 2 timer til kjernetemperatur er 55 grader. La kammen hvile i 20 minutter før servering.

MERE KJØTT FRA MASCHMANNS:

KONTAKT OSS: