KJØTT FRA MASCHMANNS

I vår kjøttavdeling baserer vi størstedelen av utvalget på gode, norske, kortreiste kjøttvarer. Vi handler i stor grad direkte fra bonden, men har også et godt samarbeid med Nortura Proff som sorterer ut det aller beste innen hver kategori for oss. Ribbe fra Innherred er den alle beste ribba fra Nortura Proff. Fra Valdres får Maschmanns inn Fjellgris som fortrinnvis selges på ribbeslippet for jul. Vi tilbyr også spesialiteter som spansk svinekjøtt av typen Iberico med den beste stykningsdelen, Secreto. Vi tilbyr Wagyu-kjøtt fra Japan samt spekemat fra Italia, Spania, Frankrike og Norge. I Markedet lager vi også ferdige, klassiske kjøttretter som snitzel, lasagne, ulike typer kjøttgryter og supper samt alt du trenger av sauser, dressinger og annet godt tilbehør. ÅPENT: Mandag-fredag 10:00 – 19:00, Lørdag 9:00-18:00, Søndag 11:00-18:00. Karenslyst allé 51, SKØYEN, 0279 OSLO. Kontakt oss på telefon 22 55 33 44 eller post@maschmanns.no

AKTUELT NÅ: Slik steker du svineribbeMaschmanns Ribbeslipp 20. desember klokka 07:00 | Besøk Markedet i dag (360º visning) |

KONTAKT OSS: