HVITE PIZZAER

RØDE PIZZAER

Italiensk pizza fra vedfyrt steinovn

Maschmanns Pizzeria bruker et døgn på å få pizzadeigen perfekt, er kompromissløs i valget av råvarer og steker i en 300 graders varm vedfyrt steinovn.

Alle våre pizzaer inneholder allergenerne gluten (hvete) og lactose (melk).

MENY PIZZA TAKEAWAY   RESTAURANTENS SENSOMMERMENY (PDF) RESTAURANTENS SELSKAPSMENY (PDF)

DRINKER

Gin & Tonic 120,-
Hendrick’s gin, tonic, agurk og sort pepper

Negroni 120,-
Hendrick’s gin Campari, Martini Rosso

Cinnamon Warmer 120,-
Irsk whisky, Ringi Eplemost, økologisk honning, kanel

Irish coffee 130,-

ANTIPASTI

Oliven
45,-

Valencia mandler
45,-

Økologisk brød med aioli (Hv,Ru,SEN,E)
55,-

Maschmanns Ost- & spekematfjøl
Ost og spekemat fra Maschmanns inneholdsrike ostedisk med tilbehør
(M,Hv,E,SEN, PK)
Liten: 119,-  Stor:189,-

Capresesalat
Ferske tomater, bøffelmozzarella, basilikum og balsamicosirup(M,SO2)
129,-

Pizza Bruschetta
med ferske økologiske cherrytomater, hvitløk og basilikum
79,-

Extra:
Parmaskinke 30,- 
Fersk bøffelmozzarella 30,-

SALAT

Sesongens salat
Spør din servitør eller se tavle

Salat à la Italia
Frisk salat med parmaskinke, økologisk parmesan, cherrytomater, rødløk, kalamataoliven og brød (Hv,M)
179,-

Spør gjerne etter våre smaksatte salter i smakene sitron, urtesalt m. ramsløk samt chili.

DESSERT

Panna Cotta med bær
119,-

Tiramisu
129,-

Summerbird mandler
assorterte smaker

29,-

Hvit pizza

Hvit pizzatopping: Rømme og mozzarella

  • Sesongens Pizza 239,-

Røros rømme, mozzarella, carpaccio av elg, brunost, rips og rosmarin.

229,-

  • Al tartufo 195,-

Steinsoppkrem, trøffelsalami, fersk timian.

  • Pizza zucca 179,-
    Rosmarinbakt gresskar, rødbet, taleggio
  • Quattro Fomaggi bianco  189,-

Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd.

 

Rød pizza 

Rød pizzatopping: økologisk tomatsaus og mozzarella

  • Margherita 169,-

tomatsaus og mozzarella.

  • Quattro Formaggi 189,-

Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd.

  • Capricciosa 189,-

Stavangerskinke, sopp, artisjokk.

  • Parma 189,-

Parmaskinke, ruccola, Grana Padano.

  • Calabria 185,-

Salami piccante, rødløk.

  • Volcano 189,-

Salami piccante, rødløk, chili.

  • Pugliese 195,-

Salami piccante, gorgonzola piccante, kalamataoliven.

  • Manzo 199,-

Marinert flatbiff av okse, portobellosopp, vårløk.

  • Calzone 179,-

Innbakt med Stavangerskinke og sopp.

 

Extra:

Glutenfri Pizzabunn 25,-

Parmaskinke 30,-

Salami piccante 30,-

Stavangerskinke 30,-

Trøffelsalami 30,-

Flatbiff av okse 30,-

Fersk bøffelmozzarella 30,-

Mozzarella 25,-

Taleggio 30,-

Grana Padano 16 mnd 25,-

Gorgonzola piccante 30,-

Ailoi 20,-

Rød løk, chili, cherrytomater, sopp 10,-

Grillet artisjokk, oliven, ruccola 15,-

Allergener:

S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / L: Laktose / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / * Debio- sertifisert (Økologisk)

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: