Italiensk pizza fra vedfyrt steinovn

I Maschmanns pizzarestaurant på Skøyen serverer vi italiensk pizza fylt med de beste råvarene og en stor porsjon lidenskapelighet. Den folkekjære pizzaen finnes i utallige varianter. Fyll, bunn, størrelse og form kan gi pizzaen vidt forskjellige uttrykk. Hos Maschmanns er ordene «pizza» og «Italia» uatskillelige.


 

RESTAURANTENS PIZZAMENY     PIZZA TAKEAWAY

 


 

ROMAN STYLE PIZZA

I Maschmanns pizzarestaurant lager vi italiensk pizza «Roman Style». Denne pizzavarianten er kjent for å ha en veldig tynn og sprø bunn. I tillegg er både pizzabunn og tomatsausen 100 % økologisk.

MYE MER ENN BARE PIZZA

I pizzarestauranten kan du komponere ditt eget fullverdige italienske måltid. Begynn med litt aperitivo og fortsett med antpasta. Etter pizzaen er det alltid godt med noe søtt. Maschmanns hjemmelagede Panna Cotta og Tiamisu står på menyen. Avslutt gjerne med en espresso og en liten avec.

ALL PIZZA BAKES I VEDFYRT STEINOVN

Våre pizzabakere bruker et døgn på å lage deigen til våre pizzaer. Denne prosessen gir deigen elastisitet, og det gjør pizzabunnen deilig sprø når den til slutt bakes i vår over 300 graders varme vedfyrte ovn.

PIZZA TAKE AWAY – bestill med Maschmanns app og få hver 10. pizza gratis.

Maschmanns har utviklet en egen app for bestilling av pizza. Du kan bestille pizza, drikk og ekstra topping med appen. Registrer deg i dag og vær den første til å få informasjon om nyheter og gode tilbud.

Last ned Maschmanns app og få hver 10. pizza gratis.
Pizza Parma fra Maschmanns Bakeri
Pizzaovn hos Maschmanns på Skøyen
pizza pugliese
Pizza Margherita

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: