Utsøkt rogn fra hele verden

Catering fra Maschmanns
caviar på blinis med rømme

Caviar er en sann delikatesse, og hos Maschmanns finner du et utvalg som kan tilfredsstille de mest velbevandrede ganer.

Caviar er kjent som en av gastronomiens absolutte delikatesser. Fiskerogn kommer i utrolig mange varianter som har forskjellig smak og kvalitet. Utvalget hos Maschmanns representerer det beste på markedet for kaviar. Du kan få tak i Løyrom av høy klasse på huset. I tillegg har vi Polanco som er en prisbelønnet størkaviar fra Uruguay. Maschmanns seleksjon er av en kvalitet som heter Siberian Reserve. Denne kaviaren er full av karakter, og har en delikat og silkemyk konsistens. Den er lett kremet med en fin balanse mellom salt, alger og nøtteaktige toner. Dette er for kjennere som søker smaken av en genuin kaviar.

Spre glede med Caviar

Caviar egner seg utrolig godt i enkle og delikate anretninger, hvor den kan få lov til å skinne og smaken trenger gjennom. Bruk den for eksempel i en forrett med laksetartar, eller i en klassisk kombinasjon med blinis. Uansett hvordan du serverer denne delikatessen, vil du med garanti se et smil på gjestenes lepper. Caviar kan også brukes som vert eller vertinnegave, hvor den kan spre glede.

Caviar og Løyrom har en delikat smak og bør serveres med tilbehør som ikke tar for mye smak av rognen. Husk jo enklere er bedre. Tradisjonelle tilbehør er små skiver av toast, blinis (små pannekaker), usaltede kjeks, creme fraiche eller rømme. Iskald vodka eller champagne er tradisjonelle valg av drikke til caviar og løyrom.

Hvis du serverer kun Caviar, beregn  30 – 60 gram per person. Hvis Caviar skal serveres på toppen av noe annet som en hors d’oeuvre, beregn 15  til 30 gram per person.

PRISEN PÅ LØYROM & CAVIER PÅ MASCHMANNS

Caviar fra Polanco i Uruguay

Polanco  Caviar Siberian  Reserve Acipenser Baerii)
Smaksbeskrivelse:  Sjømineraler, delikat umami/alger og smør.

30g Kr 499,- | 50g Kr 699,- | 125g Kr 1699,- | 250g Kr 3200,- | 500g Kr 6200,-

Oscietra Grand Reserve

Eksepsjonell kvalitet og smakstoner i særklasse!
Smak av  Nøtter, smør, sjø og lang elegant etter smak.

50g kr 900,- | 125 g. 2400,- | 500g kr 8000,-

 

Kalix Løyrom fra Bottenviken i Sverige

100g Kr 599.- | 500g kr 2750,-

Amerikansk Løyrom

500 g 995,-

med forbehold om prisendringer

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: