Spre glede med Caviar og Løyrom

Caviar og Løyrom er elegant og eksklusiv småmat.

CAVIAR: SERVERING

Caviar og Løryom egner seg utrolig godt i enkle og delikate anretninger, hvor den kan få lov til å skinne og smaken trenger gjennom. Bruk den for eksempel i en forrett med laksetartar, eller i en klassisk kombinasjon med blinis. Uansett hvordan du serverer denne delikatessen, vil du med garanti se et smil på gjestenes lepper. Caviar kan også brukes som vert- eller vertinnegave, hvor den vil spre umiddelbar glede.

CAVIAR: PORSJONSBEREGNING OG DRIKKE

– Caviar og Løyrom har en delikat smak og bør serveres med tilbehør som ikke tar for mye smak av rognen. Husk jo enklere er bedre. Tradisjonelle tilbehør er små skiver av toast, blinis (små pannekaker) eller usaltede kjeks, creme fraiche eller rømme. Iskald vodka eller champagne er tradisjonelle valg av drikke til caviar og løyrom. Hvis du serverer kun Caviar, beregn  30 – 60 gram per person. Hvis Caviar skal serveres på toppen av noe annet som en hors d’oeuvre, beregn 15  til 30 gram per person.

Caviar og Løyrom

 Løyrom får Maschmanns fra Kalix i Bottenviken. 

LØYROM FRA KALIX

  • er rogn fra lagesild, en liten laksefisk. Silden fiskes i området mellom Piteå og Hapa­randa, nord i Østersjøen. Løyromen har en flott orange farge som harmonerer perfekt med den sorte størcaviaren. Caviar og Løyrom har karakter med en delikat og silkemyk konsistens. Den er lett kremet med en fin balanse mellom salt, alger og nøtteaktige toner.
  • LØYROM FRA KALIX:  100g kr 595,- | 500g kr 2950,-
  • Med forbehold om utsolgt og prisendringer.FINSK LØYROM FRA BOTTENVIKEN
  • 500g – kr. 2499,-

CAVIAR

Royal Select

  • 50g | kr 1100,-

Oscietra                                      

  • 50g | kr1350,-
  • 125g | kr 3200,-

med forbehold om utsolgt og prisendringer.