Trenger du mat til selskap, kurs eller et møte?
Maschmanns bruker bare de aller beste råvarene i sin catering. Vi leverer gjerne! De beste råvarene blir bearbeidet av Maschmanns kokker, konditorer og bakere og skaper uforglemmelige matopplevelser.
De gode måltidene starter med de beste råvarene!
Catering fra Maschmanns er gjort med de aller beste råvarene fra Bakeri og Marked. Unike små lokalmatleverandører fra hele Europa forsyner Maschmanns Matmarked med det beste de har produsert.
Hvilken mat kan du bestille?
Våre menyer passer både bedrift, møtemat og det private selskap. Faktura for bedrift kan avtales. Budbiltjeneste for levering. Bestilling 2-3 virkedager i forveien. Vi har satt sammen kombinasjoner med det beste fra Marked, Bakeri og Pizzeria. Kokkene og Markedet følger sesongen for å gi deg de aller beste matopplevelsene. Bildene til venstre er til inspirasjon og viser noe av det kokkene på Maschmanns har lagd.
Skalldyrfat. (minimum 4 personer)
Kr. 599,-/pers
Ferske reker og sitronmajones, nykokte sjøkreps, krabbeskjell fra Fosen østers Fine de claire med vinaigrette, Skagenrøre med Kalix løyrom og dill, krepserøre Cajun laksetartar med røkt laks og gressløk.
Smørloff og Røros smør
Skalldyrfat med hummer. (minimum 4 personer)
Kr. 899,-/pers
Nykokt hummer (1/2) med dill, kongekrabbe med yuzu/miso majones, Sjøkreps, ferske reker og sitronmajones, østers Fine de claire med vinaigrette, Skagenrøre med Kalix løyrom, krepserøre Cajun, Polanco stør caviar med blinis og Røros rømme.
Smørloff og Røros smør
Antipasto (minimum 6 personer)
Kr. 349,-/pers
Prosciutto di Parma, Italiensk salametto, lomo Iberico, Fransk saucisson, oliven misto, Pecorino, Parmigiano Vacche Rosse med balsamico. Caprese med pesto verde, grissini og Anfosso artisjokkrem.
Antipasto Grande (minimum 6 personer)
Kr. 699,-/pers
Jamon Iberico de Cebo, Lomo Iberico, Noir de Bigorre, selection salami/salametto, Vitello Tonnato med høvlet trøffel, Brillat Savarin med kirsebær confite`, Comte` lagret 28 mnd. Med fiken marmelade, Hasselnøtter fra Piemonte, Pane gutai med rosmarin og olivenolje, Oliven misto, Artisjokkrem. Landbrød, foccacia og aioli.