Smørloff fra Maschmanns Bakeri

Økologisk håndverksbrød fra Maschmanns

  • Hver dag: Landbrød, 7-korn, grovbrød, speltbrød, fin & grov baguette, focaccia, Assorterte Rundstykker.
  • Fredag, Lørdag, søndager samt ved merkedager: 7-korns baguette, Olivenbrød, Smørloff, Rugbrød, cheddar og jalapeno. 
  • Grovhets % på brød: 7-korn: 35%, grovbrød 50%, speltbrød 50%, rugbrød 90%.

Alle brød fra Maschmanns Bakeri er bakt med surdeig (ikke smørloff og baguette), er økologiske, bakt ut for hånd, med det aller beste melet i Bakeriet på Skøyen. Nok tid til å la deigen få modne og heve seg gir ekstra gode brød. De fleste dagligvarebutikker bruker halvstekte «Chorleywood-brød» som  fryses ned som vekkes til live opptil et år etter. Brødene selges som ferskt, nybakt og velduftende i supermarkedenes «butikkbakerier». Det er ikke det samme produktet som et ekte håndverksbrød. Les mer om Chorleywood og ekte brød her. 

Baguette | 39,-

Klassisk fransk baguette fin eller grov. Ypperlig følge til salat, supper og gryter. Allergener: Hvete,rug

Smørloff | 64,-

Herlig sprø med myk krumme. Ypperlig sammen med Skagensalat fra Markedet. Allergener: Hvete,melk

Landbrød | 59,-

En av bestselgerne av brød. Herlig smakfull skorpe og balansert syrlighet i smaken. En naturlig følge til lasagne fra Markedet. Allergener: Hvete,rug

økologisk 7-kornbrød fra Maschmanns Bakeri

7-kornbrød | 59,-

En av bestselgerne i Bakeriet. Smaksrik brød som er ypperlig til matpakker og gode brødskiver. Allergener: Hvete,havre, rug,sesam,

Focaccia | 79,-

Herlig italiensk brød med mye smak. Utmerket til å spise alene eller samme med antipasti. Bakeri lager også deilige sandwich av focaccia. Allergener: Hvete,rug

Grovbrød | 59,-

Skikkelig godt hverdagsbrød med mye smak. Allergener: Hvete, emmer, rug

Rugbrød | 79,-

Holdbart, sunt og smakfullt brød. Ypperlig sammen med sild og gravlaks. Allergener: Hvete,rug,

Speltbrød | 59,-

Smaksrik brød som er ypperlig til matpakker og gode brødskiver. Allergener: Hvete,spelt, rug

MERE FRA MASCMANNS BAKERI