Smørloff fra Maschmanns Bakeri

Økologisk håndverksbrød fra Maschmanns

Alle brød fra Maschmanns Bakeri er bakt med surdeig (ikke loff og baguette), er økologiske, bakt ut for hånd, med det aller beste melet i Bakeriet på Skøyen. Nok tid til å la deigen få modne og heve seg gir ekstra gode brød. De fleste dagligvarebutikker bruker halvstekte «Chorleywood-brød» som  fryses ned som vekkes til live opptil et år etter. Brødene selges som ferskt, nybakt og velduftende i supermarkedenes «butikkbakerier». Det er ikke det samme produktet som et ekte håndverksbrød. Les mer om Chorleywood og ekte brød her. 

Baguette | 39,-

Klassisk fransk baguette fin eller grov. Ypperlig følge til salat, supper og gryter. Allergener: Hvete,rug

Smørloff | 64,-

Herlig sprø med myk krumme. Ypperlig sammen med Skagensalat fra Markedet. Allergener: Hvete,melk

Landbrød | 59,-

En av bestselgerne av brød. Herlig smakfull skorpe og balansert syrlighet i smaken. En naturlig følge til lasagne fra Markedet. Allergener: Hvete,rug

økologisk 7-kornbrød fra Maschmanns Bakeri

7-kornbrød | 59,-

En av bestselgerne i Bakeriet. Smaksrik brød som er ypperlig til matpakker og gode brødskiver. Allergener: Hvete,havre, rug,sesam,

Focaccia | 79,-

Herlig italiensk brød med mye smak. Utmerket til å spise alene eller samme med antipasti. Bakeri lager også deilige sandwich av focaccia. Allergener: Hvete,rug

Grovbrød | 59,-

Skikkelig godt hverdagsbrød med mye smak. Allergener: Hvete, emmer, rug

Rugbrød | 79,-

Holdbart, sunt og smakfullt brød. Ypperlig sammen med sild og gravlaks. Allergener: Hvete,rug,

Speltbrød | 59,-

Smaksrik brød som er ypperlig til matpakker og gode brødskiver. Allergener: Hvete,spelt, rug

MERE FRA MASCMANNS BAKERI