Alle håndverksbrød fra Maschmanns Bakeri er bakt med surdeig (ikke smørloff), bakt ut for hånd og med det aller beste økologiske melet. Alle brødene blir bakt hos Maschmanns på Skøyen. Godt mel, godt håndverk og tid gir gode brød. Vel verdt å vente på.
- HÅNDVERKSBRØD SOM BAKES HVER DAG: Smørloff, Landbrød, 7-korn brød, grovbrød, speltbrød, fin & grov baguette, focaccia, assorterte rundstykker.
- HÅNDVERKSBRØD SOM BAKES I HELGEN OG PÅ MERKEDAGER: 7-korns baguette, hvitløksbaguette, focaccia med soltørket tomat, olivenbrød, rugbrød, cheddar & jalapeno brød.
- BESTILL GJERNE BRØD PÅ FORHÅND – Skal du ha mange brød, kontakt oss gjerne. (Det tar 1-2 dager å lage et godt håndverksbrød.)
- HVOR GROVE ER HÅNDVERSKBRØDENE I BAKERIET? 7-korn brød 35%, grovbrød 50%, speltbrød 50%, rugbrød 90%.
- MASCHMANNS BAKERI HOLDER ÅPENT HVER DAG HELE UKEN OGSÅ PÅ SØNDAGER
- En oversikt over alle brød med innhold og allergener finner du her. (PDF)