Pixzza fra MAschmanns Bakeri på Skøyen

MIDDAG I MASCHMANNS BAKERI

MIddag i Maschmanns Bakeri på Skøyen serveres alle dager fra klokken 16:00.

ANTIPASTI

Oliven 49,-

Trøffel chips fra TartufLanghe 49,-

Spekemat – Parmaskinke, Fennikelsalami, Trøffelsalami 40gr 59,-

Pata Negra Iberico Bellota fra Domecq 30 gr. 99,-

Saltristede Marcona mandler fra Almondeli (Ma) 49,-

Schiacciata
Pizzabunn bakt med olivenolje & rosmarin (Hv)
65,-

Capresesalat
Tomater fra Hanasand gård, bøffelmozzarella fra Guffanti, basilikum og balsamicosirup (M,SO2)
139,- 

Pizza Bruschetta
Pizzabunn toppet med ferske økologiske tomater fra Hanasand Gård, hvitløk & basilikum (Hv)
129,-

Ekstra:
Parmaskinke 30,-
Bøffelmozzarella fra Guffanti 40,-

Maschmanns Ost- & spekematfjøl
Ost og Spekemat med tilbehør fra
Maschmanns innholdsrike ostedisk
(M,Hv,E,SEN, PK)
189,-

Skagentoast
Skagensalat, agurk & sitron
(Hv,M,S,E,SEN,SES)
179,-

SALAT

Sesongens Salat

Sashimi av laks, salat, melon, agurk, syltet ingefær samt soya vinaigrette.
189,-

 

Salat à la Italia
Frisk salat med parmaskinke, økologisk parmesan, cherrytomater, rødløk og kalamataoliven. Inkl. brød.
(Hv,M,SO2)
189,-

Spør gjerne etter våre smaksatte salter i smakene sitron, urtesalt m/ ramsløk samt chili.

 

SESONGENS PIZZA 219,-

Pizza med Rømme fra Røros, mozzarella, norske kantareller, salsiccia fra Metervare, timian.

HVIT PIZZA

  • Al tartufo 205,-

Steinsoppkrem, trøffelsalami, fersk timian.

  • Quattro Fomaggi bianco  195,- 

Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd.

  • Fungi 219,-

Fungikrem, kantareller, steinsopp, aromasopp, Fungi Sort Peppersaus, Fungi Umanisalt, timian
219,-

RØD PIZZA

Rød pizzatopping: økologisk tomatsaus og mozzarella

  • Margherita 175,-
  • Buffalata 179,-

fersk bøffelmozzarella, basilikum

  • Quattro Formaggi 199,- 

Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd.

  • Capricciosa 199,- 

Stavangerskinke, sopp, Kalamataoliven, artisjokk.

  • Parma 205,- 

Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd.

  • Pata Negra 249,-

Iberico Bellota fra Domecq, ruccola, Pinjekjerner (PK)

  • Calabria 195,- 

Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk.

  • Volcano 199,-

 Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk, chili.

  • Pugliese 205,-

 Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, gorgonzola piccante, kalamataoliven.

  • Manzo 199,- 

Marinert flatbiff av okse, sopp, vårløk.

 

 

 

 

Extra:

KJØTT

Glutenfri Pizzabunn 25,-
Parmaskinke 30,-
Pata Negra 99,-
Salami piccante 30,-
Stavangerskinke 30,-
Trøffelsalami 30,-
Flatbiff av okse 30,-
Salsiccia 30,-

OST
Fersk bøffelmozzarella 40,-
Mozzarella 30,-
Taleggio 30,-
Grana Padano 16 mnd 30,-

GRØNT
Gorgonzola piccante 30,-
Rødløk, chili, cherrytomater, 15,-
Kantareller 30,-
Steinsopp 49,-
Grillet artisjokk, oliven, ruccola, 15,-
Pinjekjerner 25,-
Aioli 25,-
Pesto Genovese 25,-

 

 

DESSERT

Panna Cotta med bær (M,E)
89,-

Sitron- & marengs tartelette (Hv,M,E)
59,-

Allergener

S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / M: Melk / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / H: Havre / By: Bygg / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / Va: valnøtter / P: Pistasjnøtter

BESTILL BORD






LES MASCHMANNS VINKART

Maschmanns drikkemeny

LES MASCHMANNS SHARINGMENY

Maschmanns sharingmeny