Pixzza fra MAschmanns Bakeri på Skøyen

MIDDAG I MASCHMANNS BAKERI

MIddag i Maschmanns Bakeri på Skøyen serveres alle dager fra klokken 16:00.

Bordbestilling anbefales

ANTIPASTI

Oliven 49,-

Trøffel chips fra TartufLanghe 49,-

Spekemat – Parmaskinke, Fennikelsalami, Trøffelsalami 40gr 59,-

Pata Negra Iberico Bellota fra Domecq 30 gr. 99,-

Saltristede Marcona mandler fra Almondeli (Ma) 49,-

Schiacciata
Pizzabunn bakt med olivenolje & rosmarin (Hv)
65,-

Capresesalat
Tomater fra Hanasand gård, bøffelmozzarella fra Guffanti, basilikum og balsamicosirup (M,SO2)
139,- 

Pizza Bruschetta
Pizzabunn toppet med ferske økologiske tomater fra Hanasand Gård, hvitløk & basilikum (Hv)
129,-

Ekstra:
Parmaskinke 30,-
Bøffelmozzarella fra Guffanti 40,-

Maschmanns Ost- & spekematfjøl
Ost og Spekemat med tilbehør fra
Maschmanns innholdsrike ostedisk
(M,Hv,E,SEN, PK)
189,-

Skagentoast
Skagensalat, agurk & sitron
(Hv,M,S,E,SEN,SES)
179,-

SALAT

Sesongens salat

Andelår confit, chevre, rødbet, salat, ristede gresskarkjerner, bringebærvinaigrette samt økologisk brød fra vårt eget bakeri.
(M,Hv,SO2)
189,-

 

Salat à la Italia
Frisk salat med parmaskinke, økologisk parmesan, cherrytomater, rødløk og kalamataoliven. Inkl. brød.
(Hv,M,SO2)
189,-

Spør gjerne etter våre smaksatte salter i smakene sitron, urtesalt m/ ramsløk samt chili.

 

SESONGENS PIZZA 249,-

Rømme fra Røros, Västerbottenost, løyrom fra Bottenviken, syltet rødløk og dill.

HVIT PIZZA

  • Pizza Salsiccia 205,-
    Fungikrem, Maschmanns Salsiccia, sopp, soltørket tomat. (so)
  • Parma Bianco 205,-

Røros rømme, Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd

  • Al Tartufo 205,-

Steinsoppkrem, trøffelsalami, fersk timian.(SO)

  • Quattro Fomaggi bianco  195,- 

Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd.

RØD PIZZA

Rød pizzatopping: økologisk tomatsaus og mozzarella

  • Margherita 175,-
  • Buffalata 179,-

fersk bøffelmozzarella, basilikum

  • Quattro Formaggi 199,- 

Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd.

  • Capricciosa 199,- 

Stavangerskinke, sopp, Kalamataoliven, artisjokk.

  • Parma 205,- 

Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd.

  • Pata Negra 249,-

Iberico Bellota fra Domecq, ruccola, Pinjekjerner (PK)

  • Calabria 195,- 

Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk.

  • Volcano 199,-

 Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk, chili.

  • Pugliese 205,-

 Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, gorgonzola piccante, kalamataoliven.

  • Manzo 199,- 

Marinert flatbiff av okse, sopp, vårløk.

  • Pizza Verdure 189,-

Grillet artisjokk, oliven, cherrytomater.

 

 

 

EKSTRA

Glutenfri Pizzabunn 25,- inneholder spor av gluten!

Kjøtt

Parmaskinke 30,- Pata Negra 99,-

Stavangerskinke 30,- Salami Piccante 30,-

Trøffelsalami 30,- Flatbiff av okse 30,-

Ost

Mozzarella 30,- Bøffel Mozzarella 40,-

Taleggio 30,- Grana Padano 16 mnd 30,-

Gorgonzola Piccante 30,-

Grønt

Rød løk 15,- Chili 15,- Cherrytomater 15,- Aroma sopp 15,-

Grillet artisjokk 15,- Oliven 15,- Ruccola 15,- Pinjekjerner 25,-

Aioli 25,- Pesto Genovese 25,-

DESSERT

Vaniljepannacotta med Bær (M,E)
99,-

Sjokolademousse med Kirsebær (M,E)
Laget på Valrhona, Guanaja 70%
99,-

Karamellpudding med pisket Rørosfløte (M,E,Ma)
129,-

Tiramisu (M,E,Ha,PN,P,SO2)
129,-

Allergener

S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / M: Melk / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / H: Havre / By: Bygg / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / Va: valnøtter / P: Pistasjnøtter

FORESPØRSEL OM LEDIG BORD

Maschmanns Bakeri & Pizzeria har to bordsetninger til middag i ukedagene. Den første fra kl. 16:00-19:00 og den andre fra kl.19:00-22:00. Bordbestilling til samme dag, vennligst ring oss på telefon 22 55 33 44 og tast 1 for Bakeri.






LES MASCHMANNS VINKART

Maschmanns drikkemeny

LES MASCHMANNS SHARINGMENY

Maschmanns sharingmeny