Pixzza fra MAschmanns Bakeri på Skøyen

MIDDAG I MASCHMANNS BAKERI

MIddag i Maschmanns Bakeri på Skøyen serveres alle dager fra klokken 16:00.

Bordbestilling anbefales

Antipasti

  • Saltristede Marconamandler fra Almondeli (Ma) 49,-
  • Trøffelchips fra TartufLanghe 49,-
  • Spekemat – Parmaskinke, Fennikelsalami, Trøffelsalami 40gr 59,-
  • Pata Negra – Iberico Bellota fra Domecq 30 gr. 99,-
  • Schiacciata Pizzabunn stekt med olivenolje & rosmarin (Hv) 65,-
  • Capresesalat Cherrytomater, bøffelmozzarella fra Guffanti, basilikum, olivenolje og balsamicosirup (M,SO2) 149,-
  • Pizza Bruschetta Pizzabunn toppet med økologiske tomater, hvitløk & basilikum (Hv) 139,-
  • Ekstra: Parmaskinke 30,- Bøffelmozzarella fra Guffanti 40,-

Maschmanns ost- & spekematfjøl

  • Ost og spekemat med tilbehør fra Maschmanns innholdsrike ostedisk (M,Hv,E,SEN, PK) 199,-

Skagentoast

  • Maschmanns Skagensalat, agurk & sitron (Hv,M,S,E,SEN,SES) 189,-

Salat

  • Cæsarsalat – Romano salat, kylling bryst, bacon fra Idsøe, cherrytomter, Parmesan, Cæsar dressing samt surdeigskrutonger. (M,Hv,F,Ru) 199,-
  • Salat à la Italia – Frisk salat med parmaskinke, økologisk parmesan, cherrytomater, rødløk og kalamataoliven. Inkl. brød. (Hv,M,SO2) 199,-

 

HVIT PIZZA

Alle hvite pizza er med mozzarella.

  • Sesongens Pizza Rømme fra Røros, ‘Nduja fra Edizioni Riccardo Franchi og Burrata 239,-
  • Al tartufo Steinsoppkrem, trøffelsalami, fersk timian. (SO) 205,-
  • Quattro Formaggi bianco Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd. 199,-
  • Pizza Salsiccia Fungikrem, Maschmanns Salsiccia, sopp, soltørket tomat. (so) 205,-
  • Løyrom pizza Rømme fra Røros, Västerbottenost, løyrom fra Bottenviken, syltet rødløk og dill. 249,-
  • Parma Bianco Røros rømme, Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd. 205,-

RØD PIZZA

Alle røde pizzaer lages med tomatsaus med San Marzano tomater DOP & Mozzarella

  • Margherita 175,-
  • Buffalata Fersk bøffelmozzarella fra Guffanti, basilikum 189,-
  • Quattro Formaggi Mozzarella, Gorgonzola Piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd 199,-
  • Verdure Grillet artisjokk, oliven, cherrytomater 189,-
  • Capricciosa Stavangerskinke, sopp, Kalamataoliven, artisjokk 199,-
  • Parma Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd 209,-
  • Pata Negra Iberico Bellota fra Domecq, ruccola, Pinjekjerner (PK) 249,-
  • Calabria Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk 199,-
  • Volcano Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk, chili 205,-
  • Pugliese Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, Gorgonzola Piccante, Kalamataoliven 205,-
  • Manzo Marinert flatbiff av okse, sopp, vårløk 205,-

EKSTRA

  • Glutenfri Pizzabunn 25,- inneholder spor av gluten!

KJØTT

  • Parmaskinke 30,-
  • Pata Negra 99,-
  • Stavangerskinke 30,-
  • Salami Piccante 30,-
  • Trøffelsalami 30,-
  • Flatbiff av okse 30,-

OST

  • Mozzarella 30,-
  • Bøffel Mozzarella 40,-
  • Taleggio 30,-
  • Grana Padano 16 mnd 30,-
  • Gorgonzola Piccante 30,-

GRØNT

  • Rød løk 15,-
  • Chili 15,-
  • Cherrytomater 15,-
  • Aroma sopp 15,-
  • Grillet artisjokk 15,-
  • Oliven 15,-
  • Ruccola 15,-
  • Pinjekjerner 25,-
  • Aioli 25,-
  • Pesto Genovese 25,-

DESSERT

Daimkake (M,E,Ma) 99,-

Sitron- & marengs tartelette (M,E,HV,) 64,-

Allergener

S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / M: Melk / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / H: Havre / By: Bygg / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / Va: valnøtter / P: Pistasjnøtter

FORESPØRSEL OM LEDIG BORD

Bordbestilling til samme dag, vennligst ring oss på telefon 22 55 33 44 og tast 1 for Bakeri. Ingen reservasjon på uteserveringen.

LES MASCHMANNS VINKART

Maschmanns drikkemeny

LES MASCHMANNS SHARINGMENY

Maschmanns sharingmeny