
MIDDAG I MASCHMANNS BAKERI
MIddag i Maschmanns Bakeri på Skøyen serveres alle dager fra klokken 16:00.
ANTIPASTI
Oliven 49,-
Trøffel chips fra TartufLanghe 49,-
Spekemat – Parmaskinke, Fennikelsalami, Trøffelsalami 40gr 59,-
Pata Negra – Iberico Bellota fra Domecq 30 gr. 99,-
Saltristede Marcona mandler fra Almondeli (Ma) 49,-
Schiacciata
Pizzabunn bakt med olivenolje & rosmarin (Hv)
65,-
Capresesalat
Tomater fra Hanasand gård, bøffelmozzarella fra Guffanti, basilikum og balsamicosirup (M,SO2)
149,-
Bakt Mont D´Or
Spekemat, syltede grønnsaker & steinovnsbakt brød.
489,- til to personer.
Pizza Bruschetta
Pizzabunn toppet med ferske økologiske tomater fra Hanasand Gård, hvitløk & basilikum (Hv)
139,-
Ekstra:
Parmaskinke 30,-
Bøffelmozzarella fra Guffanti 40,-
Maschmanns Ost- & spekematfjøl
Ost og Spekemat med tilbehør fra
Maschmanns innholdsrike ostedisk
(M,Hv,E,SEN, PK)
199,-
Skagentoast
Skagensalat, agurk & sitron
(Hv,M,S,E,SEN,SES)
189,-
SALAT
Cæsarsalat
Romano salat, kylling bryst, bacon fra Idsøe, cherrytomter, Parmesan, Cæsar dressing samt surdeigskrutonger. (M,Hv,F,Ru)
199,-
Salat à la Italia
Frisk salat med parmaskinke, økologisk parmesan, cherrytomater, rødløk og kalamataoliven. Inkl. brød.
(Hv,M,SO2)
199,-
Spør gjerne etter våre smaksatte salter i smakene sitron, urtesalt m/ ramsløk samt chili.
HVIT PIZZA
- Løyrom pizza 249,
Rømme fra Røros, Västerbottenost, løyrom fra Bottenviken, syltet rødløk og dill. -
Pizza Salsiccia 205,-Fungikrem, Maschmanns Salsiccia, sopp, soltørket tomat. (so)
- Parma Bianco 205,-
Røros rømme, Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd
- Al Tartufo 205,-
Steinsoppkrem, trøffelsalami, fersk timian.(SO)
- Quattro Fomaggi bianco 195,-
Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd.
RØD PIZZA
Rød pizzatopping: økologisk tomatsaus og mozzarella
- Margherita 175,-
- Buffalata 179,-
fersk bøffelmozzarella, basilikum
- Quattro Formaggi 199,-
Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd.
- Capricciosa 199,-
Stavangerskinke, sopp, Kalamataoliven, artisjokk.
- Parma 205,-
Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd.
- Pata Negra 249,-
Iberico Bellota fra Domecq, ruccola, Pinjekjerner (PK)
- Calabria 195,-
Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk.
- Volcano 199,-
Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk, chili.
- Pugliese 205,-
Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, gorgonzola piccante, kalamataoliven.
- Manzo 199,-
Marinert flatbiff av okse, sopp, vårløk.
- Pizza Verdure 189,-
Grillet artisjokk, oliven, cherrytomater.
- SESONGENS PIZZA 239,-
Tomatsaus, Mozzarella, Manchego, Txistorra fra Txogitxu, fersk spinat, sitronolje
EKSTRA
Glutenfri Pizzabunn 25,- inneholder spor av gluten!
Kjøtt
Parmaskinke 30,- Pata Negra 99,-
Stavangerskinke 30,- Salami Piccante 30,-
Trøffelsalami 30,- Flatbiff av okse 30,-
Ost
Mozzarella 30,- Bøffel Mozzarella 40,-
Taleggio 30,- Grana Padano 16 mnd 30,-
Gorgonzola Piccante 30,-
Grønt
Rød løk 15,- Chili 15,- Cherrytomater 15,- Aroma sopp 15,-
Grillet artisjokk 15,- Oliven 15,- Ruccola 15,- Pinjekjerner 25,-
Aioli 25,- Pesto Genovese 25,-
DESSERT
Vaniljepannacotta med sesongens bær (M,E)
129,-
Tiramisu (M,E,Ha,PN,P,SO2) 129,-
Sitron- & marengs tartelette (M,E,HV,) 64,-
Allergener
S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / M: Melk / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / H: Havre / By: Bygg / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / Va: valnøtter / P: Pistasjnøtter