Pixzza fra MAschmanns Bakeri på Skøyen

MIDDAG I MASCHMANNS BAKERI

MIddag i Maschmanns Bakeri på Skøyen serveres alle dager fra klokken 16:00.

Bordbestilling anbefales

ANTIPASTI

  • Saltristede Marconamandler fra Almondeli (Ma) 52,-
  • Trøffelchips fra TartufLanghe 55,-
  • Spekemat – Parmaskinke, Fennikelsalami, Trøffelsalami 40gr 69,-
  • Pata Negra – Iberico Bellota fra Domecq 30 gr. 109,-
  • Schiacciata Pizzabunn stekt med olivenolje & rosmarin (Hv) 89,-
  • Capresesalat Cherrytomater, bøffelmozzarella fra Guffanti, basilikum, olivenolje og balsamicosirup (M,SO2) 159,-
  • Pizza Bruschetta Pizzabunn toppet med økologiske tomater, hvitløk & basilikum (Hv) 159,-
  • Ekstra: Parmaskinke 40,- Bøffelmozzarella fra Guffanti 50,-

Maschmanns ost- & spekematfjøl

  • Ost og spekemat med tilbehør fra Maschmanns innholdsrike ostedisk (M,Hv,E,SEN, PK) 229,-

         Passe som hovedrett men også fin å dele for 2-4 personer

Skagentoast

  • Maschmanns Skagensalat, agurk & sitron (Hv,M,S,E,SEN,SES) 229,-

SALAT

  • Cæsarsalat – Romano salat, kylling bryst, bacon fra Idsøe, cherrytomter, Parmesan, Cæsar dressing samt surdeigskrutonger. (M,Hv,F,Ru) 209,-
  • Salat à la Italia – Frisk salat med parmaskinke, økologisk parmesan, cherrytomater, rødløk og kalamataoliven. Inkl. brød. (Hv,M,SO2) 209,-
  • Sesongens salat Frisk salat med Gorgonzola DOP Piccante fra Luigi Guffanti, fiken, granateple, pekannøtter samt en lønnesirup vinaigrette. Serveres med økologisk brød fra vårt eget bakeri. Hv,M,PN) 209,-

 

 

  • SESONGENS PIZZA
    Mozzarella, Coppa di Parma fra Edizioni Riccardo Franchi, Kalamataoliven, basilikum samt tomatsaus av gule tomater 229,-

HVIT PIZZA

Alle hvite pizza er med mozzarella.

  • Al tartufo Steinsoppkrem, trøffelsalami, fersk timian. (SO) 225,-
  • Quattro Formaggi bianco Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd. 219,-
  • Pizza Salsiccia Fungikrem, Maschmanns Salsiccia, sopp, soltørket tomat. (so) 225,-
  • Løyrom pizza Rømme fra Røros, Västerbottenost, løyrom fra Bottenviken, syltet rødløk og dill. 279,-
  • Parma Bianco Røros rømme, Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd. 229,-

RØD PIZZA

Alle røde pizzaer lages med tomatsaus med San Marzano tomater DOP & Mozzarella

  • Margherita 195,-
  • Buffalata Fersk bøffelmozzarella fra Guffanti, basilikum 209,-
  • Quattro Formaggi Mozzarella, Gorgonzola Piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd 219,-
  • Verdure Grillet artisjokk, oliven, cherrytomater 209,-
  • Capricciosa Stavangerskinke, sopp, Kalamataoliven, artisjokk 219,-
  • Parma Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd 229,-
  • Pata Negra Iberico Bellota fra Domecq, ruccola, Pinjekjerner (PK) 269,-
  • Calabria Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk 219,-
  • Volcano Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk, chili 225,-
  • Pugliese Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, Gorgonzola Piccante, Kalamataoliven 229,-
  • Manzo Marinert flatbiff av okse, sopp, vårløk 229,-

EKSTRA

  • Crust dip 59,
    Tomatsaus og Aioli (E, SEN)
  • Glutenfri Pizzabunn 39,-
    inneholder spor av gluten!

KJØTT

  • Parmaskinke 40,-
  • Pata Negra 109,-
  • Stavangerskinke 40,-
  • Salami Piccante 40,-
  • Trøffelsalami 40,-
  • Flatbiff av okse 40,-
  • Ytrefilet av elg 60,-

OST

  • Mozzarella 35,-
  • Bøffel Mozzarella 40,-
  • Taleggio 35,-
  • Grana Padano 16 mnd 35,-
  • Gorgonzola Piccante 35,-

GRØNT

  • Rød løk 20,-
  • Chili 20,-
  • Cherrytomater 20,-
  • Aroma sopp 20,-
  • Grillet artisjokk 20,-
  • Oliven 20,-
  • Ruccola 20,-
  • Pinjekjerner 30,-
  • Aioli 30,-
  • Pesto Genovese 30,-

DESSERT

Daimkake (M,E,Ma) 109,-

Sitron- & marengs tartelette (M,E,HV,) 69,-

Allergener

S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / M: Melk / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / H: Havre / By: Bygg / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / Va: valnøtter / P: Pistasjnøtter

FORESPØRSEL OM LEDIG BORD

Bordbestilling til i dag, vennligst ring oss på telefon 22 55 33 44 og tast 1 for Bakeri. Vi svarer innen 1 virkedag. Har du ikke fått Ikke fått svar, sjekk spamfilteret før du kontakter oss. 

LES MASCHMANNS VINKART

Maschmanns drikkemeny

MASCHMANNS SHARINGMENY
(last ned som PDF)

Vi ber om at vår sharing-meny forhåndsbestilles minst 1 dag i forkant av besøket.

  • Maschmanns ost- og spekematfjøl med tilbehør sesongens grønne salat
  • Et utvalg fra vår pizzameny
    379,- per kuvert
    Sesongens dessert
    429,- per kuvert (med dessert)

Menyen serveres som sharing på bordet og avsluttes med eller uten dessert.
Har dere ønsker om noe andre retter er det bare å si ifra så skreddersyr vi en meny som passer anledningen.

Vi har i tillegg et spennende drikkekart. Drikke kan med fordel forhåndsbestilles.

Vi ber om at det opplyses om eventuelle allergier i forkant av besøket.

Avbestilling av hele selskapet kan gjøres senest 3 dager før besøket. Redusering av antall kan gjøres frem til dagen før.