Uteservering på Maschmanns

LUNSJ I MASCHMANNS BAKERI

Lunsj i Maschmanns Bakeri på Skøyen serveres alle dager fra klokken 11:00.
Send forespørsel om ledig bord.

MASCHMANNS LUNSJMENY

ANTIPASTI

  • Saltristede Marcona mandler fra Almondeli (Ma) 49,-
  • Trøffel chips fra TartufLanghe 49,-
  • Spekemat – Parmaskinke, Fennikelsalami, Trøffelsalami 40gr 59,-
  • Pata Negra Iberico Bellota fra Domecq 30 gr. 99,-
  • Schiacciata – Pizzabunn bakt med olivenolje & rosmarin (Hv) 65,-
  • Capresesalat – Tomater fra Hanasand gård, bøffelmozzarella fra Guffanti,basilikum og balsamicosirup (M,SO2) 149,-
  • Pizza Bruschetta – Pizzabunn toppet med ferske økologiske tomater fra Hanasand Gård, hvitløk & basilikum (Hv) 139,-
    Ekstra: Parmaskinke 30,- , Bøffelmozzarella fra Guffanti 40,-

MASCHMANNS OST & SPEKEMATFJØL

  • Ost og Spekemat med tilbehør fra Maschmanns innholdsrike ost- og spekematdisk. (M,Hv,E,SEN, PK) 199,-

SKAGENTOAST

  • Skagensalat, agurk & sitron (Hv,M,S,E,SEN,SES) 189,-

SALAT

  • Salat à la Italia Frisk salat med Parmaskinke, Parmesan, Cherry tomater, rødløk og Kalamataoliven samt økologisk brød fra vårt eget bakeri. (Hv,M,SO2) 199,-
  • Cæsarsalat Romano salat, økologisk kylling fra Hovelsrud gård, sprø bacon fra Idsøe, Cherry tomter, Parmesan, Cæsar dressing samt krutonger. (M,Hv,SES,F,Ru) 199,-

DESSERT

  • Daimkake (M,E,Ma) 99,-
  • Sitron- & marengs tartelette (M,E,HV,) 64,-

 

SANDWICH

  • Croissant: Stavangerskinke fra A. Idsøe & Dobbiaco fra Guffanti (Hv,M) 69,-
  • 7-Korn Sandwich Vegetar! Brie & Ramsløksaioli (Hv, Ru, M,E,SEN,SE) 99,-
  • Grillet toast  med Stavangerskinke fra A. Idsøe, Dijon Sennep & modne oster (Hv,M, SEN,SE) 89,-
  • Grillet toast med trøffel Prosciutto Cotto al Tartufo & modne oster (Hv,M) 109,-
  • Mortadella Sandwich  Mortadella fra Edizioni Riccardo Franchi & brød bakt i vedfyrt steinovn (Hv,,M,P) 119,-
  • Grillet Pastrami Sandwich Cheddar & jalapeno brød, Pastrami fra A. Idsøe & Dobbiaco fra Guffanti. Hot! (Hv,Ru,SEN,M,E) 119,-
  • Focaccia sandwich Parmaskinke & mozzarella (Hv,Ru,PK,Ha,PN,PK,
    CA,VA,SEN,M,E) 119,-
  • Tunfisk sandwich Tunfisk, kapers & tomatfocaccia (Hv,Ru,SEN,E,F) 119,-
  • Side salad Salat, cherry tomat, rødløk, Parmesan, vinaigrette (M,SO2) 59,-

Allergener

S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / M: Melk / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / H: Havre / By: Bygg / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / Va: valnøtter / P: Pistasjnøtter

HVIT PIZZA

Alle hvite pizza er med mozzarella.

  • Sesongens Pizza Rømme fra Røros, ‘Nduja fra Edizioni Riccardo Franchi og Burrata 239,-
  • Al tartufo Steinsoppkrem, trøffelsalami, fersk timian. (SO) 205,-
  • Quattro Formaggi bianco Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd. 199,-
  • Pizza Salsiccia Fungikrem, Maschmanns Salsiccia, sopp, soltørket tomat. (so) 205,-
  • Løyrom pizza Rømme fra Røros, Västerbottenost, løyrom fra Bottenviken, syltet rødløk og dill. 249,-
  • Parma Bianco Røros rømme, Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd. 205,-

RØD PIZZA

Alle røde pizzaer lages med tomatsaus med San Marzano tomater DOP & Mozzarella

  • Margherita 175,-
  • Buffalata Fersk bøffelmozzarella fra Guffanti, basilikum 189,-
  • Quattro Formaggi Mozzarella, Gorgonzola Piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd 199,-
  • Verdure Grillet artisjokk, oliven, cherrytomater 189,-
  • Capricciosa Stavangerskinke, sopp, Kalamataoliven, artisjokk 199,-
  • Parma Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd 209,-
  • Pata Negra Iberico Bellota fra Domecq, ruccola, Pinjekjerner (PK) 249,-
  • Calabria Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk 199,-
  • Volcano Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk, chili 205,-
  • Pugliese Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, Gorgonzola Piccante, Kalamataoliven 205,-
  • Manzo Marinert flatbiff av okse, sopp, vårløk 205,-

EKSTRA

Glutenfri Pizzabunn 25,- inneholder spor av gluten!

Kjøtt

Parmaskinke 30,- Pata Negra 99,-

Stavangerskinke 30,- Salami Piccante 30,-

Trøffelsalami 30,- Flatbiff av okse 30,-

Ost

Mozzarella 30,- Bøffel Mozzarella 40,-

Taleggio 30,- Grana Padano 16 mnd 30,-

Gorgonzola Piccante 30,-

Grønt

Rød løk 15,- Chili 15,- Cherrytomater 15,- Aroma sopp 15,-

Grillet artisjokk 15,- Oliven 15,- Ruccola 15,- Pinjekjerner 25,-

Aioli 25,- Pesto Genovese 25,-

FORESPØRSEL OM LEDIG BORD

Maschmanns Bakeri har to bordsetninger til lunsj i ukedagene. Den første fra kl. 11:00-12:15 og den andre fra kl.12:30-14:00. Bordbestilling til i dag, vennligst ring oss på telefon 22 55 33 44 og tast 1 for Bakeri.

LES MASCHMANNS VINKART

Maschmanns drikkemeny

LES MASCHMANNS SHARINGMENY

Maschmanns sharingmeny