LUNSJ I MASCHMANNS BAKERI

Lunsj i Maschmanns Bakeri på Skøyen serveres alle dager fra klokken 11:00.
Send forespørsel om ledig bord.

ANTIPASTI

  • Saltristede Marcona mandler fra Almondeli (Ma) 52,-
  • Trøffel chips fra TartufLanghe 55,-
  • Spekemat – Parmaskinke, Fennikelsalami, Trøffelsalami 40gr 79,-
  • Pata Negra Iberico Bellota fra Domecq 30 gr. 109,-
  • Schiacciata – Pizzabunn bakt med olivenolje & rosmarin (Hv) 89,-
  • Capresesalat – Tomater fra Hanasand gård, bøffelmozzarella fra Guffanti,basilikum og balsamicosirup (M,SO2) 165,-
  • Pizza Bruschetta – Pizzabunn toppet med ferske økologiske tomater fra Hanasand Gård, hvitløk & basilikum (Hv) 165,-
    Ekstra: Parmaskinke 40,- , Bøffelmozzarella fra Guffanti 50,-

MASCHMANNS OST & SPEKEMATFJØL

  • Ost og Spekemat med tilbehør fra Maschmanns innholdsrike ost- og spekematdisk. (M,Hv,E,SEN, PK) 239,-
    Passe som hovedrett, men også fin til dele for 2-4 personer.

SKAGENTOAST

  • Skagensalat, agurk & sitron (Hv,M,S,E,SEN,SES) 239,-

SALAT

  • Sesongens salat
    Frisk salat med carpaccio av okse, Parmesan 24mnd fra S. Stefano, kapers, tunfiskrøre. Serveres med økologisk brød fra vårt eget bakeri.(Hv,M,S,E,F) 239,-
  • Salat à la Italia Frisk salat med Parmaskinke, Parmesan, Cherry tomater, rødløk og Kalamataoliven samt økologisk brød fra vårt eget bakeri. (Hv,M,SO2) 225,-
  • Cæsarsalat Romano salat, økologisk kylling fra Hovelsrud gård, sprø bacon fra Idsøe, Cherry tomater, Parmesan, Cæsar dressing samt krutonger. (M,Hv,SES,F,Ru) 239,-

DESSERT

  • Daimkake (M,E,Ma) 109,-
  • Sitron- & marengs tartelette (M,E,HV) 79,-
  • Panna cotta med bær (M) 119,-
  • Tiramisu (M,E,Ha,PN,P,SO2) 129,-
  • Cannelé (M,E,HV) 29,-
  • Financier (M,Ma,E,Hv) 22,-

SANDWICH

  • Croissant: Stavangerskinke fra A. Idsøe & Dobbiaco fra Guffanti (Hv,M) 95,-
  • 7-Korn Sandwich Vegetar! Brie & Ramsløksaioli (Hv, Ru, M,E,SEN,SE) 129,-
  • Grillet toast  med Stavangerskinke fra A. Idsøe, Dijon Sennep & modne oster (Hv,M, SEN,SE) 109,-
  • Grillet toast med trøffel Prosciutto Cotto al Tartufo & modne oster (Hv,M) 125,-
  • Mortadella Sandwich  Mortadella fra Edizioni Riccardo Franchi & brød bakt i vedfyrt steinovn (Hv,,M,P) 135,-
  • Grillet Pastrami Sandwich Cheddar & jalapeno brød, Pastrami fra A. Idsøe & Dobbiaco fra Guffanti. Hot! (Hv,Ru,SEN,M,E) 135,-
  • Focaccia sandwich Parmaskinke & mozzarella (Hv,Ru,PK,Ha,PN,PK, CA,VA,SEN,M,E) 135,-
  • Side salad Salat, cherry tomat, rødløk, Parmesan, vinaigrette (M,SO2) 65,-

Allergener

S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / M: Melk / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / H: Havre / By: Bygg / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / Va: valnøtter / P: Pistasjnøtter

HVIT PIZZA

Alle hvite pizza er med mozzarella.

  • SESONGENS PIZZA
    Guanciale, Pecorino Romano D.O.P, mozarella, Norske poteter, sort pepper, Røros rømme 229,-
  • Al tartufo Steinsoppkrem, trøffelsalami, fersk timian. 249,-
  • Quattro Formaggi bianco Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd. 209,-
  • Salsiccia Fungikrem, Maschmanns Salsiccia, sopp, soltørket tomat. (so) 215,-
  • Løyrom Rømme fra Røros, Västerbottenost, løyrom fra Bottenviken, syltet rødløk og dill. 289,-
  • Parma Bianco Røros rømme, Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd. 205,-

RØD PIZZA

Alle røde pizzaer lages med tomatsaus med San Marzano tomater DOP & Mozzarella

  • Margherita 195,-
  • Buffalata Fersk bøffelmozzarella fra Guffanti, basilikum 209,-
  • Quattro Formaggi Mozzarella, Gorgonzola Piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd 219,-
  • Verdure Grillet artisjokk, oliven, cherrytomater 209,-
  • Capricciosa Stavangerskinke, sopp, Kalamataoliven, artisjokk 219,-
  • Parma Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd 229,-
  • Pata Negra Iberico Bellota fra Domecq, ruccola, Pinjekjerner (PK) 269,-
  • Calabria Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk 219,-
  • Volcano Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk, chili 225,-
  • Pugliese Salami Piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, Gorgonzola Piccante, Kalamataoliven 229,-
  • Manzo Marinert flatbiff av okse, sopp, vårløk 229,-

EKSTRA

Crust dip 59,-
Tomatsaus og aioli (E,SEN)

Glutenfri Pizzabunn 39,-
inneholder spor av gluten!

Kjøtt

Parmaskinke 40,- Pata Negra 109,-

Stavangerskinke 40,- Salami Piccante 40,-

Trøffelsalami 40,- Flatbiff av okse 40,-
Ytrefilet av elg 60,-

Ost

Mozzarella 35,- Bøffel Mozzarella 40,-

Taleggio 35,- Grana Padano 16 mnd 35,-

Gorgonzola Piccante 35,-

Grønt

Rød løk 20,- Chili 20,- Cherrytomater 20,- Aroma sopp 20,-

Grillet artisjokk 20,- Oliven 20,- Ruccola 20,- Pinjekjerner 30,-

Aioli 30,- Pesto Genovese 30,-

FORESPØRSEL OM LEDIG BORD

SEND E-POST TIL BAKERI@MASCHMANNS.NO

Maschmanns Bakeri har to bordsetninger til lunsj i ukedagene. Den første fra kl. 11:00-12:15 og den andre fra kl.12:30-14:00. Vi svarer innen 1 virkedag. Har du ikke fått Ikke fått svar, sjekk spamfilteret før du kontakter oss. Bordbestilling til i dag, vennligst ring oss på telefon 22 55 33 44 og tast 1 for Bakeri.

LES MASCHMANNS VINKART

Maschmanns drikkemeny

MASCHMANNS SHARINGMENY
(Last ned som PDF)

Vi ber om at vår sharing-meny forhåndsbestilles minst 1 dag i forkant av besøket.

  • Maschmanns ost- og spekematfjøl med tilbehør sesongens grønne salat
  • Et utvalg fra vår pizzameny
    379,- per kuvert
    Sesongens dessert
    429,- per kuvert (med dessert)

Menyen serveres som sharing på bordet og avsluttes med eller uten dessert.
Har dere ønsker om noe andre retter er det bare å si ifra så skreddersyr vi en meny som passer anledningen.

Vi har i tillegg et spennende drikkekart. Drikke kan med fordel forhåndsbestilles.

Vi ber om at det opplyses om eventuelle allergier i forkant av besøket.

Avbestilling av hele selskapet kan gjøres senest 3 dager før besøket. Redusering av antall kan gjøres frem til dagen før.