LUNSJ I MASCHMANNS BAKERI
Lunsj i Maschmanns Bakeri på Skøyen serveres alle dager fra klokken 11:00.
Send forespørsel om ledig bord.
Lunsj i Maschmanns Bakeri på Skøyen serveres alle dager fra klokken 11:00.
Send forespørsel om ledig bord.
Oliven 49,-
Trøffel chips fra TartufLanghe 49,-
Spekemat – Parmaskinke, Fennikelsalami, Trøffelsalami 40gr 59,-
Pata Negra – Iberico Bellota fra Domecq 30 gr. 99,-
Saltristede Marcona mandler fra Almondeli (Ma) 49,-
Schiacciata
Pizzabunn bakt med olivenolje & rosmarin (Hv)
65,-
Capresesalat
Tomater fra Hanasand gård, bøffelmozzarella fra Guffanti, basilikum og balsamicosirup (M,SO2)
149,-
Bakt Mont D´Or
Spekemat, syltede grønnsaker & steinovnsbakt brød.
489,- til to personer.
Pizza Bruschetta
Pizzabunn toppet med ferske økologiske tomater fra Hanasand Gård, hvitløk & basilikum (Hv)
139,-
Ekstra:
Parmaskinke 30,-
Bøffelmozzarella fra Guffanti 40,-
Maschmanns Ost- & spekematfjøl
Ost og Spekemat med tilbehør fra
Maschmanns innholdsrike ostedisk
(M,Hv,E,SEN, PK)
199,-
Skagentoast
Skagensalat, agurk & sitron
(Hv,M,S,E,SEN,SES)
189,-
Smørbrød med lun leverpostei
Dansk rugbrød med leverpostei og sprøstekt bacon fra A. Idsøe
(Hvete,Rug,Melk)
169,-
Cæsarsalat
Romano salat, kylling bryst, bacon fra Idsøe, cherrytomter, Parmesan, Cæsar dressing samt surdeigskrutonger. (M,Hv,F,Ru)
199,-
Salat à la Italia
Frisk salat med Parmaskinke, Parmesan, cherrytomater, rødløk og Kalamataoliven samt økologisk brød.
(Hv,M,SO2)
199,-
DESSERT
Vaniljepannacotta med sesongens bær (M,E)
129,-
Tiramisu (M,E,Ha,PN,P,SO2)
129,-
Sitron- & marengs tartelette (M,E,HV,)
64,-
kr 69,-
Stavangerskinke og lagret hardost
Allergener: Hvetemel, Melk
Kr 119,-
Cheddar & Jalapeno brød
Allergener: Hvete, Rug, Melk, egg, sennep
kr 89,-/129,- (med salat)
Stavangerskinke & modne oster
Allergener: Hvetemel, melk, sennep, svoveldioksid og sulfitt
Kr 119,-
Med steinovnsbakt brød
Allergener: Hvete, pistasj, melk
kr 119,-
Parmaskinke & Fersk bøffel mozzarella
Hvetemel, rugmel, melk, sennep,nøtter, egg
kr 99,-
Brie & Ramsløk Aioli
Allergener: Hvete, Rug, Havre, Sesam, Melk, Egg, Sennep
kr 115,-
Tunfisk & kapers
(Hvete,Rug,Sennep,Egg,Fisk)
kr 119,-
Prosciutto Cotto al Tartufo & modne oster
(Hvete,Melk,)
kr 109,-
kr 49,-
Salat, cherry tomat, rødløk, vinegrette
Allergener: so2
Allergener
S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / M: Melk / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / H: Havre / By: Bygg / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / Va: valnøtter / P: Pistasjnøtter
Rød pizzatopping: økologisk tomatsaus og mozzarella
Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd.
Stavangerskinke, sopp, Kalamataoliven, artisjokk.
Parmaskinke, ruccola, Grana Padano 16 mnd.
Iberico Bellota fra Domecq, ruccola, Pinjekjerner (PK)
Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk.
Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, rødløk, chili.
Salami piccante fra Edizioni Riccardo Franchi, gorgonzola piccante, kalamataoliven.
Marinert flatbiff av okse, sopp, vårløk.
Grillet artisjokk, oliven, cherrytomater.
Tomatsaus, Mozzarella, Manchego, Txistorra fra Txogitxu, fersk spinat, sitronolje
EKSTRA
Glutenfri Pizzabunn 25,- inneholder spor av gluten!
Kjøtt
Parmaskinke 30,- Pata Negra 99,-
Stavangerskinke 30,- Salami Piccante 30,-
Trøffelsalami 30,- Flatbiff av okse 30,-
Ost
Mozzarella 30,- Bøffel Mozzarella 40,-
Taleggio 30,- Grana Padano 16 mnd 30,-
Gorgonzola Piccante 30,-
Grønt
Rød løk 15,- Chili 15,- Cherrytomater 15,- Aroma sopp 15,-
Grillet artisjokk 15,- Oliven 15,- Ruccola 15,- Pinjekjerner 25,-
Aioli 25,- Pesto Genovese 25,-
Maschmanns Bakeri har to bordsetninger til lunsj i ukedagene. Den første fra kl. 11:00-12:15 og den andre fra kl.12:15-14:00. Bordbestilling til i dag, vennligst ring oss på telefon 22 55 33 44 og tast 1 for Bakeri. På uteserveringen er det ingen reservasjon – men gjerne selskapsbestillinger.