Myking Gard

OMTALE AV BRUNOSTEN FRA MYKING GARD Hentet fra Matcompaniet sine nettsider. Vi har lenge vært på utkikk etter en norsk brunost som skiller seg fra både industrien og andre produsenter byr på. Nå er endelig letingen avsluttet og første ladning med Brunost på vei til lageret. For oss var det viktig at vi knyttet til…

Details
Oster fra Maschmanns

Maschmanns utvalgte oster fra Norge

MASCHMANNS UTVALGTE NORSKE OSTER Det siste 10-året har vært eventyrlig på ostefronten i Norge. Nye meierer, mer mangfold og mange nye smaker. i skrivende stund (31/10) har vi følgende oster fra 12 norske meierier.  AVDEM GÅRDSYSTERI – Fjelldronning, Huldreost og Betaost. BO YSTERI – Lille Aske –  redaksjonell omtale GRINDAL YSTERI – Råblå, Myrull, Åskeladd og…

Details
Grønnsaker med parmesanaioli

Sprø grønnsaker med parmesanaioli

Sprø grønnsaker med parmesanaioli En sunn og enkel smårett, forrett eller kveldsrett.  DETTE TRENGER DU: 2 eggeplommer 1 ss sitronsaft 1 ts dijonsennep 2 fedd hvitløk, finhakket 4 dl rapsolje 50 g revet Parmigiano Reggiano Salt og pepper Sprø grønnsaker (som for eksempel reddik, paprika, sukkererter, brokkoli) SLIK GJØR DU: Ha eggeplommer, sitronsaft, sennep og…

Details
Parmesan - Parmigiano Reggiano

Parmesan – verdens mest berømte ost

Parmigiano Reggiano, parmesan – verdens mest berømte ost PARMIGIANO REGGIANO FRA MASCHMANNS ( I skrivende stund 13/12/19) har vi følgende lagrede parmesan for salg i Markedet. 20 måneder Parmesan fra Antica Formaggeria 24 måneder Parmesan Vacche Rosse DOP 6 år gammel Parmesan fra Mons LES MER OM PARMIGIANO REGGIANO på de internasjonale sidene GODT SAMMEN…

Details

Tre klassiske oppskrifter med fersk tunfisk

Tre klassiske oppskrifter med fersk tunfisk Fersk tunfisk er en deilkatesse. Makrellstørjen kalles for havets ferrari og må som haien være i bevegelse hele tiden. Det blir det muskler og godt kjøtt av. Sjømatavdelingen på Maschmanns deler tre klassiske oppskrifter med tunfisk. Sashimi, cevice og en grillet variant av tunfisk.   Sashimi av makrellstrøje MAKRELLSTØRJE…

Details

Pasta og risotto med det lille ekstra

PASTA OG RISOTTO SMAKSSATT MED TRØFFEL Det perfekte tøffel-måltid med pasta og risotto er ikke så vanskelig. Alt begynner med de gode råvarene, den gode pastaen, den gode risottoen smaksatt med rene gode smaker. Vi har plukket frem eksempler på gode smaker som gir deg et vellykket måltid. TRØFFELPASTA FRA ITALIA TartufLanghe og San Pietro…

Details

Prosciutto crudo dolce: San Daniele

Prosciutto crudo dolce: San Daniele Prosciutto crudo dolce (salt, rå, skinke) er saltede lufttørkede skinker fra grisens bakpart og av griser som veier ca. 170 kg. Alle regioner i Italia produserer sin egen prosciutto dolce. Den mest kjente av de søte typene er San Daniele (bestselger på Maschmanns) er laget i Friuli nord i Italia.…

Details