Pasta Puttanesca

Pasta puttanesca

Spaghetti alla puttanesca betyr noe sånt som «horens spaghetti» og så dagens lys på 20-tallet i den italieneske regionen Campania. Sugo alla puttanesca er det italienske navnet på sausen og oppskriften har lokale forskjeller, men salt og spicy skal den være.

Details
topp tre råd fra Maschmanns

Topp 3 råd og tips fra Maschmanns

Topp 3 råd og tips fra Maschmanns Råd og tips om mat og matlaging er de aller mest populære og mest leste innleggene på bloggen til Maschmanns. Populariteten er sesongavhengig. Det er mye klikk på ribbe i desember og grilling av store kjøttstykker i mai.  Det er likevel noen travere som holder koken gjennom hele…

Details
Ceviche fra Maschmanns

Ceviche med laks, avocado og mango

Ceviche med laks, avocado og mango Ceviche er rå sjømat som er tilberedt i sitrussaft, gjerne lime eller sitron. Ved å marinere sjømat i sitrus endres strukturen på fisken og den får et utseende som om den er kokt.  Den friske rå smaken er fortsatt bevart. William i sjømatavdelingen hos Maschmanns lærer deg det grunnleggende…

Details
Etisk foie gras fra Labourdette

Foie Gras klassifisering

Bilder fra Labourdette i Spania som lager verdens beste foie gras.  Foie Gras klassifisering Foie gras er en eksklusivt og ettertraktet matvare. Foie Gras finnes i 5 ulike klassifiseringer. Foie Gras Entier er den aller beste og postei er rangert nederst.  FOIE GRAS KLASSIFISERING De forskjellige produktene som er laget av eller inneholder foie gras…

Details
Pinnekjøtt ( foto:Nortura)

Maschmanns pinnekjøtt

PINNEKJØTT FRA MASCHMANNS Årets pinnekjøtt fra Maschmanns kommer fra Rondane Gardsmat ⁠og utvalgte gårder i Hardanger. PINNEKJØTT FRA RONDANE GARDSMAT   (RØKT OG URØKT)  |  kr 599,- per kg Pinnekjøtt fra Rondane Gardsmat er av gammel norsk spælsau som har beitet i Rondane. Rondane Gardsmat ligger i Folldal og tilbereder sitt pinnekjøtt etter tradisjonelle metoder. Rondane…

Details