Julekrans med parmigiano reggiano

Julekrans med parmigiano reggiano

JULEKRANS MED PARMIGIANO REGGIANO Parmigiano Reggiano, parmesan – verdens mest berømte ost, er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Parmesan produseres i Emilia-Romagna en region nord i Italia. Her får du oppskriften på en julekrans med italiensk vri og masse god parmesan.  RELATERT INFORMASJON: Slik lages Parmigiano Reggiano |…

Details
Grovt surdeigsbrød

Grovt surdeigsbrød

Grovt surdeigsbrød Har du to ledige hender, mel, vann, salt og tid til overs? Da har du alt du trenger til å lage grovt surdeigsbrød. Om du ikke har surdeigsstarter i kjøleskapet, tar hele prosessen en ukes tid. Maschmanns tar deg i gjennom hele prosessen steg for steg. Du vil ikke angre. I en stresset…

Details
Ravioli

Oksehaleravioli

Okehaleravioli Med gode råvarer,  tid til overs og gode forberedelser, vil du lykkes med oksehaleravioli. RAVIOLI OG AGNOLOTTI Presentert som ravioli, utkjevlet pastadeig med fyll og et lag med pastadeig over. Varianten som er vanlig oppe i nord, i Piemonte er å bruke et lag med pastadeig og brette deigen over fyllet. Retten kalles da…

Details
loins av skrei

Kjernetemperatur på sjømat

HVORDAN TILBEREDE FISKEN HELT PERFEKT? Kortversjon for steking fiskefileter: Bruk teflonpanne, 70% varme på platen, ørlite klaret smør eller olivenolje i pannen, stek på en side i 3 minutter, ikke rør fisken, la den ligge stille, ta pannen vekk fra varmekilden, ha i hvitvin og evt. gode aromater som sitron, løk og urter, sett på…

Details
krabbetoast

Krabbevariasjoner

Krabbe kan du servere på flere ulike måter. Klassikeren er med majones, sitron, loff og nykvernet pepper. Helt enkelt og veldig godt. Men hva med; krabbemousse, krabberisotto, krabbetoast eller krabbe med litt trøkk. KRABBERISOTTO Bruk Acquerello risotto. Mål opp risotto og vann. Beregn 1 del risotto og 3 deler kraft.  Kok opp vannet og ha…

Details
gode råvarer

Kjøp deg en fordel på kjøkkenet

Kjøp deg en fordel på kjøkkenet Hva er det som hever smaksopplevelsen og gjør et måltid vellykket? Kjøp deg en fordel, bruk gode råvarer og gjør det enkelt er Maschmanns beste tips. 24 bilder forteller mer enn noen få ord. Her får du 13 matnyttige setninger som supplerer bildecollagen. ‘Strattu er høyoktan tomatpure, ypperlig umami…

Details
tomatpure fra Pianogrillo

Tomatpuré fra Pianogrillo – kokkens hemmelige ingrediens

Tomatpuré fra Pianogrillo – kokkens hemmelige ingrediens. Lengst sør på Sicilia ligger gården Pianogrillo. En over 80 mål stor gård som drives av Lorenzo Piccione. Han dyrker tomater, oliven og druer. Lorenzo har designet for Alessi, er en dyktig fotograf, kunstmaler, pianist samt øko-bonde. Pianogrillo sin olivenolje og tomatsauser har høstet priser for sin utsøkte…

Details