Pasjonsfruktmousse
En av våre kunder var over seg av begeistring og bad om oppskriften på pasjonsfruktmousse-kaken hun hadde kjøpt i Maschmanns bakeri. Hector, vår flinke konditor fra Barcelona deler sin oppskrift.
DetailsEn av våre kunder var over seg av begeistring og bad om oppskriften på pasjonsfruktmousse-kaken hun hadde kjøpt i Maschmanns bakeri. Hector, vår flinke konditor fra Barcelona deler sin oppskrift.
DetailsFinicciona er en toscansk salami som har navn etter de ville fenikkelfrøene (finicchio) som gir denne salamipølsen sitt særpreg. Prøv gjerne å lage en deilig fenikkelsalamisalat med ruccula, stangselleri, fenikkel, peccorino, god olivenolje og hvitvinseddik.
DetailsOlivenoljen det flytende gullet fra Liguria blir høyt verdsatt og er ettertraktet av såvel lokalbefolkningen som tilreisende. En av de fremste produsentene av dette flytende gullet er familebedriften Anfosso som ligger i Chiusavecchia.
DetailsItalienske Riccardo Franchi reiser Italia rundt i søken etter den alle beste spekematen. Med sin kunnskap og pasjon for de ekstra gode pølsene, smaksrike salamiene og modne skinkene har han opparbeidet seg et nett av små unilke kvalitetsleverandører som han samarbeider med.
DetailsMaschmanns Espresso er en økologisk dyrket godbit: Sammen med vår kaffeleverandør Kaffa er vi stolte av å kunne presentere vår egen økologisk dyrkede kaffe.
DetailsRotfruktene i chipsen blir dyrket frem hjemme på Larsviken Gård i Skåne. Det beste av pastinakk, persillerot, rødbeter og utvalgte poteter blir valgt ut til hva de ulike batchene skal inneholde.
DetailsDen støpte og ru overflaten i pastaen fra CIPRIANI formelig «suger» til seg tomatsausen. Dette gir en ekstra dimensjon i smaken. Riv over litt parmesan og server. God mat er enkelt med de gode råvarene.
DetailsSan Marzano tomater gir deg en himmelsk tomatsaus velegnet til pasta, pizza, i supper og gryter. Trikset er som nesten alltid å bruke de beste råvarene i dette tilfelle de avlange tomatene som dyrkes nær vulkanen Vesuv i Sør-Italia.
DetailsKAFFA er et lite kaffebrenneri med store ambisjoner. Jeg stemmen i artikkelen under er Robert William Kallhovd Thoresen. Han er barista med imponerende meritter i kunsten å lage kaffe. Robert driver Java Espressobar, Mokka kaffebar og brenneri i tillegg til Kaffa.
Details