fbpx
Skip to content

Maschmanns Matmarked, Karenslyst Allé 51, Skøyen, 0279 Oslo

Facebook page opens in new windowInstagram page opens in new window
+47 22 55 33 44 post@maschmanns.no
  • Åpningstider
  • Om Oss
  • Blogg
Top Menu
Search:
Søk
Maschmanns Matmarked
Mateventyret på Skøyen
Maschmanns Matmarked
  • Bakeri
  • Italiensk Pizza
  • Take Away Pizza
  • Sjømat
    • Caviar & løyrom
  • Kjøtt
    • Wagyu
  • Ost
  • Catering
  • Kontakt
    • Nøkkelpersoner
    • Jobbe på Maschmanns
  • Gaver
  • Bakeri
  • Italiensk Pizza
  • Take Away Pizza
  • Sjømat
    • Caviar & løyrom
  • Kjøtt
    • Wagyu
  • Ost
  • Catering
  • Kontakt
    • Nøkkelpersoner
    • Jobbe på Maschmanns
  • Gaver

Blogg

You are here:
  1. Home
krydder og saus til grilling

Krydder og saus til grilling

MatnyttigBy synlighet15. april 2013

Grillkrydder eller barbecue / bbq seasoning/spice er krydderblandinger som oppstod i USA men har siden spredt seg til hele verden. Grillkrydder kjennetegnes på at de alltid inneholder mye salt.

Details

Skorsonnerot

Frukt og grønt, Oppskrifter, UkategorisertBy synlighet15. april 2013

Skorsonnerot også kalt svartrot er en viltvoksende staude fra Sør-Europa. Røttene er fingertykke og svarte utenpå og har et melkehvitt plantekjøtt. Smaksmessig så er det en mellomting mellom asparges og potet.

Details
Nicolas Vahé og Hagbard Eriksen

Matprat med Nicolas Vahé

Frukt og grønt, Kondimenter, UkategorisertBy synlighet13. april 2013

Gode smaker og tilfeldigheter kan skape unike mateventyr. Nicolas Vahé var inspirert av bestemors kjøkken, ble matinteressert, michelinkokk og utviklet sine egne unike gourmetprodukter.

Details

Svedjerug

Bakeri & Pizzeria, Kondimenter, Oppskrifter, UkategorisertBy synlighet9. april 2013

Svedjerugen er en opprinnelig rugsort som har fått navnet sitt fra svibruket eller svedjebruket. Etter hogst tok man ut det beste virket til tømmer og plank mens slip, kvist og kratt ble brent på stedet. Deretter sådde man rugen mens det ennå ulmet i asken.

Details

Nicolas Vahé

Frukt og grønt, Kondimenter, Oppskrifter, UkategorisertBy synlighet7. april 2013

Nicolas Vahé er født i Nord- Frankrike og har jobbet som kokk på Pic Valence en 3- stjerners Michelin restaurant og senere gått i lære hos den verdensberømte Chocolatier Daniel Giraud Valence. Nicolas Vahé flyttet i 2000 til Danmark og i 2007 startet han sin egen merkevare.

Details

Valençay – chèvre fra Loire-dalen

Ost, UkategorisertBy synlighet6. april 2013

Valençay er en pyramideformet fransk upasteurisert geitemelksost fra Berry-provinsen som ligger i Loiredalen midt i Frankrike.

Details

Maschmanns Gullkjøtt

MatnyttigBy synlighet4. april 2013

Vellagret og kryddermørnet oksekam fra allerede velhengt storfekjøtt har vi valgt å kalle for Maschmanns Gullkjøtt etter inspirasjon fra en flott slakterbutikk i Salühallen i Stockholm.

Details

Bigorreskinke (noir de bigorre)

Spekemat, UkategorisertBy synlighet4. april 2013

Bigorreskinke (Jambon Noir de Bigorre) er en fransk spekeskinke som stammer fra Bigorre i Pyreneene lagd på sorte bigorresvin. Griserasen blir foret på urter, korn og kastanjer. Et bra utgangspunkt til å skape en av de beste tørrsaltede skinkene i verden.

Details

Slik posjerer du egg

Oppskrifter, UkategorisertBy synlighet3. april 2013

Posjert egg er et av matverdens underverker. Det er heller ikke vanskelig å få til et bra resultat hver gang. Benytter du deg av metoden til Heston Blumenthal vil du få perfekt resultat alltid, husk bare på å bruke helt ferske egg!

Details

Lag din egen konfekt på 2 minutter

Bakeri & Pizzeria, Kondimenter, Oppskrifter, UkategorisertBy synlighet21. mars 2013

– lag din egen konfekt mens kaffen koker og overrask dine gjester. Du tar litt god marsipan lagd på mandler fra Valencia og nougat lagd på deilige hasselnøtter fra Piemonte, kjevler ut marsipanen smører på nougat, bretter og smakk smakk med kniven og du har deilig konfekt.

Details
1
234567891011121314151617181920212223242526272829
…303132333435
AKTUELT
  • Tiltak mot spredning av corona: Dette gjør vi på Maschmanns.
  • Porsjonsberegning: Hvor mye spiser en person?
  • 17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat.
  • Guide: Kjernetempertur på hvilt kjøtt.
  • 7 vertinnegaver du gjerne ville beholdt selv.
  • Hvordan skape det perfekte måltid?
Bli en bedre kokk!

Få GRATIS nyhetsbrev fra Maschmanns med gode råd og tips om mat og matlaging.

NYTTIG INFORMASJON:

Adresse:
Karenslyst allé 51,
Skøyen, 0279 OSLO
Kontakt:
t: 22 55 33 44
e: post@maschmanns.no

  • Org.nr: 997 549 910
  • Fakturaadresse: faktura@maschmanns.no
  • Designmanual PDF (34mb)

 

 

KONTAKT OSS
Hva kan vi hjelpe deg meg?

Submit

MEST POPULÆRE SIDER: 
  • Caviar & Løyrom
  • Wagyu, verdens beste kjøtt
  • Kjøtt fra Maschmanns
  • Lag restaurantmat hjemme
GRATIS NYHETSBREV

Ukentlig nyhetsbrev med gode råd og tips om mat og matlaging.

Go to Top