Krydder og saus til grilling
Grillkrydder eller barbecue / bbq seasoning/spice er krydderblandinger som oppstod i USA men har siden spredt seg til hele verden. Grillkrydder kjennetegnes på at de alltid inneholder mye salt.
DetailsGrillkrydder eller barbecue / bbq seasoning/spice er krydderblandinger som oppstod i USA men har siden spredt seg til hele verden. Grillkrydder kjennetegnes på at de alltid inneholder mye salt.
DetailsSkorsonnerot også kalt svartrot er en viltvoksende staude fra Sør-Europa. Røttene er fingertykke og svarte utenpå og har et melkehvitt plantekjøtt. Smaksmessig så er det en mellomting mellom asparges og potet.
DetailsGode smaker og tilfeldigheter kan skape unike mateventyr. Nicolas Vahé var inspirert av bestemors kjøkken, ble matinteressert, michelinkokk og utviklet sine egne unike gourmetprodukter.
DetailsNicolas Vahé er født i Nord- Frankrike og har jobbet som kokk på Pic Valence en 3- stjerners Michelin restaurant og senere gått i lære hos den verdensberømte Chocolatier Daniel Giraud Valence. Nicolas Vahé flyttet i 2000 til Danmark og i 2007 startet han sin egen merkevare.
DetailsValençay er en pyramideformet fransk upasteurisert geitemelksost fra Berry-provinsen som ligger i Loiredalen midt i Frankrike.
DetailsVellagret og kryddermørnet oksekam fra allerede velhengt storfekjøtt har vi valgt å kalle for Maschmanns Gullkjøtt etter inspirasjon fra en flott slakterbutikk i Salühallen i Stockholm.
DetailsBigorreskinke (Jambon Noir de Bigorre) er en fransk spekeskinke som stammer fra Bigorre i Pyreneene lagd på sorte bigorresvin. Griserasen blir foret på urter, korn og kastanjer. Et bra utgangspunkt til å skape en av de beste tørrsaltede skinkene i verden.
DetailsPosjert egg er et av matverdens underverker. Det er heller ikke vanskelig å få til et bra resultat hver gang. Benytter du deg av metoden til Heston Blumenthal vil du få perfekt resultat alltid, husk bare på å bruke helt ferske egg!
Details– lag din egen konfekt mens kaffen koker og overrask dine gjester. Du tar litt god marsipan lagd på mandler fra Valencia og nougat lagd på deilige hasselnøtter fra Piemonte, kjevler ut marsipanen smører på nougat, bretter og smakk smakk med kniven og du har deilig konfekt.
Details