Jordbærtips!
Jordbærsesongen Norge starter så smått i juli og når sin topp i juli og august. Slik tar du best vare på jordbærene.
DetailsJordbærsesongen Norge starter så smått i juli og når sin topp i juli og august. Slik tar du best vare på jordbærene.
DetailsKaffe med melk er en morgendrikk skal vi tro italienerne. De skuler litt skeptisk til oss nordboere når vi ber om melk i kaffen på ettermiddagen.
DetailsTre gode venner: Sjokoladekake, vaniljeis og jordbær, gode hver for seg men best sammen.
DetailsVi på Maschmanns Bakeri er stolte av å kunne å presentere den nye pizzamenyen. Våre pizziolaer Federica Facco og Michael Squarcina
fra Padova i Nord-Italia har brukt lang tid på å finne nye og spennende smaker som topping på den klassiske tynnbunnede italienske pizzaen.
Lechón eller Cochinillo – kjært barn har mange navn. Grillet pattegris er en typisk spansk spesialitet som passer til mange anledninger og er typisk festmat i Spania.
DetailsMunkebyosten er en smaksrik kittmodnet ost som er holdbar i en måned i kjøleskap. Husk å ta ut osten et par timer før den serveres. Det lukter «ost» av Munkebyeosten en lukt som avtar etter lufting. Mange ostekjennere mener at dette er den beste osten som er produsert i Norge.
DetailsSommerdessert med jordbær, bringebær, vaniljeis og kremfløte. Etter en oppskrift fra Nicolas Vahé.
DetailsBakte nypoteter med sort oliventapenade og provenceurter. Etter en oppskrift fra Nicolas Vahé.
DetailsI dag 6. juni er det nasjonaldag i Sverige. Maschmanns feirer broderlandet og har komponert en helsvensk meny i brasseriet. Hector vår konditor har prøvd seg på en lunsjkake eller smörgåstårta som svenskene selv ville sagt det. Menyen har klassikere som S.O.S, Wallenbergare, ertersuppe og mye mer.
Details