perfekt pommes frites

Perfekt pommes frites

PERFEKT POMMES FRITES De helt perfekte pommes frites er ikke lett å få til hjemme. Du trenger riktig type poteter (kokefaste), riktig olje (f.eks solsikke), riktig forhold mellom olje og potet (sørg for at det er en romslig panne) og at kontroll på temperatur og tid er viktig. Med Heston Blumenthal sine trippelkokte pommes frites…

Details
Maschmanns matvettregler

Maschmanns matvettregler påsken 2020

MASCHMANNS MATVETTREGLER PÅSKEN 2020 Så ble det ingen utenlandsferie eller fjellpåske på hytta i år. De 9 fjellvettreglene kan vi la bli liggende i skuffen. Maschmanns matvettregler er 9 nyttige og velmenende tips og råd i anledning årets påske. Hjemme-påske er bra det også. 2/3 av oss er faktisk hjemme i påsken til vanlig. Planlegg…

Details
Pasta fra Maschmanns

Pasta fra Gragnano

Pasta fra Gragnano Oppe i fjellsiden, beliggende midt mellom vulkanen Vesuv i nord og den populære Amalfi-kysten litt lenger sør, ligger byen Gragnano. Den sør-italienske byen har i århundrer vært kjent for sin gode pasta. Og det er mye på grunn av beliggenheten ved foten av Monte Lattari, Det blåser nesten alltid en sval vind…

Details
italiensk pizzamel

Italiensk pizzamel for eksperter

PIZZAMEL FRA MASCHMANNS Maschmanns fører flere typer med pizzamel. Bruksområdet er det samme, alt avhenger av hvor mye tid du har og hvilken type pizza du vil lage. Her er en oversikt. Maschmanns fører italiensk pizzamel fra to møller,  Mulino Caputo og Molino Pasini. Mulino Caputo ligger sør i Italia byen i Napoli mens Molino…

Details
Trofie Pesto

Trofie pesto

Spaghetti alla puttanesca betyr noe sånt som «horens spaghetti» og så dagens lys på 20-tallet i den italieneske regionen Campania. Sugo alla puttanesca er det italienske navnet på sausen og oppskriften har lokale forskjeller, men salt og spicy skal den være.

Details