fbpx
Skip to content

Maschmanns Matmarked, Karenslyst Allé 51, Skøyen, 0279 Oslo

Facebook page opens in new windowTwitter page opens in new window
+47 22 55 33 44 post@maschmanns.no
  • Åpningstider
  • Om Oss
  • Blogg
Top Menu
Search:
Søk
Maschmanns Matmarked
Mateventyret på Skøyen
Maschmanns Matmarked
  • Bakeri
  • Italiensk Pizza
  • Take away pizza
  • Sjømat
    • Caviar & løyrom
  • Kjøtt
  • Ost
  • Catering
  • Kontakt
    • Nøkkelpersoner
    • Jobbe på Maschmanns
  • Gaver
  • Bakeri
  • Italiensk Pizza
  • Take away pizza
  • Sjømat
    • Caviar & løyrom
  • Kjøtt
  • Ost
  • Catering
  • Kontakt
    • Nøkkelpersoner
    • Jobbe på Maschmanns
  • Gaver

Blogg

You are here:
  1. Home

Økologisk laks

Sjømat, UkategorisertBy Per Christian22. november 2013

I sjømatdisken på Maschmanns finner du økologisk oppdrettet laks. Det vil i praksis si at laksen smaker mer fisk siden 95% av fôret er fra avskjær av sild og makrell. Velg økologisk laks, bra for deg, bra for miljøet og bra for laksen.

Details
Pinnekjøtt fra Maschmanns

Vikedal Gardsmat

Kjøtt, MatnyttigBy Per Christian21. november 2013

Når Tor Åge Hundseid på Vikedal gardsmat kaller sitt pinnekjøtt for «Bestmors» og fenalåra for «Bestefars» er det ikke bare en sliten klisje. Tor Åge tilhører den bevaringsverdige typen matprodusenter som tar forvaltingen av vår matkulturelle arv på dypeste alvor.

Details

Ovnsbakt piggvar

Oppskrifter, Sjømat, UkategorisertBy Per Christian30. oktober 2013

Vi utfordret Maschmanns kjøkken: Kom med noe lettlaget og god mat du kan servere hjemme. Hel ovnsbakt piggvar kom det kjapt fra Julian Selven. Hele retten lager du på en drøy halvtime. Server med grønnkål, poteter og smørsaus.

Details

Esqueixada de Bacalla

Oppskrifter, Sjømat, UkategorisertBy Per Christian24. oktober 2013

klassisk katalansk rett du lager på norsk kokt klippfisk og smaksetter med tomat, rød og grønn paprika, hvitløk, oliven og olivenolje.

Details

Sjokolademousse med blodappelsin

OppskrifterBy Per Christian24. oktober 2013

Jesus kom stolt med sin pyramide av sjokolademousse med blodappelsin flnt dandert på en tallerken og ytret: – You taste and photo? .. og slik ble det.

Details

Grønnsakssuppe med hvit fisk

OppskrifterBy Per Christian21. oktober 2013

Med et blomkålhode, en liten sellerirot, litt sjalottløk , et fedd hvitløk og fløtemelk er du nesten i mål på en herlig suppe. Legger du til et stykke hvit fisk så har du et stykke hverdagsluksus.

Details

Tomatillo

Frukt og grønt, Oppskrifter, UkategorisertBy Per Christian16. oktober 2013

Tomatillo er en smakfull og aromatisk liten grønn tomat, ypperlig å bruke blant annet i relish.

Details

Pragerskinke

Oppskrifter, UkategorisertBy Per Christian13. oktober 2013

Praha skinke (Prosciutto di Praga), opprinnelig fra Praha og fra begynnelsen av 1900-tallet. Skinken er en av de mest kjente italienske kokte skinkene og provinsen Trieste (som var en del av Østerrike-Ungarn til 1918, akkurat som Praha) er sentrum for produksjonen.

Details

Burrata

Ost, UkategorisertBy synlighet4. oktober 2013

En «trådete» mozzarella-lignenede ferskost, der forskjellen ligger i måten å produsere på. Burrataen strekkes under fremstillingen samt at osten blir lagd på fløte.

Details

Trøffelhunduniversitetet i Piemonte

MatnyttigBy synlighet3. oktober 2013

Trøffelhunduniversitetet i Piemonte er et flott eksempel på samspill mellom hund og eier i sin søken etter den sjeldne trøffelen.

Details
1
2345678910111213141516171819202122232425
…2627282930…
31323334
35
AKTUELT
  • Tiltak mot spredning av corona: Dette gjør vi på Maschmanns.
  • Porsjonsberegning: Hvor mye spiser en person?
  • 17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat.
  • Guide: Kjernetempertur på hvilt kjøtt.
  • 7 vertinnegaver du gjerne ville beholdt selv.
  • Hvordan skape det perfekte måltid?
Bli en bedre kokk!

Få GRATIS nyhetsbrev fra Maschmanns med gode råd og tips om mat og matlaging.

Nyhetsbrev fra Maschmanns

Ukentlig nyhetsbrev med gode oppskrifter, råd og tips om mat og matlaging.

Siste innlegg
  • Vertinnegave: 7 vertinnegaver du gjerne ville beholdt selv
  • Maschmanns svineribbe
  • Julekrans med parmigiano reggiano
  • Grovt surdeigsbrød
  • Oksehaleravioli
AKTUELT
  • Tiltak mot spredning av corona: Dette gjør vi på Maschmanns.
  • Porsjonsberegning: Hvor mye spiser en person?
  • 17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat.
  • Guide: Kjernetempertur på hvilt kjøtt.
  • 7 vertinnegaver du gjerne ville beholdt selv.
  • Hvordan skape det perfekte måltid?
NYTTIG INFORMASJON:

Karenslyst allé 51,
Skøyen, 0279 OSLO
Kontakt:
t: 22 55 33 44
e: post@maschmanns.no

  • Org.nr: 997 549 910
  • Fakturaadresse: faktura@maschmanns.no
  • Designmanual PDF (34mb)

 

 

Go to Top