Kaffe fra KAFFA
Maschmanns økologisk kaffe har en god elegant sødme er litt mørkere brent med tanke på bruk i espressodrikker.
DetailsMaschmanns økologisk kaffe har en god elegant sødme er litt mørkere brent med tanke på bruk i espressodrikker.
DetailsSaltimbocca Romana er ifølge forfatteren av den klassiske kokeboken Sølvskjeen den eneste italienske matretten som er offisielt godkjent! Det skjedde i Venezia i 1962. Saltimbocca betyr hopp i munnen og består av mørt kalvekjøtt, spekeskinke og salvie som stekes og surres i hvitvin.
DetailsArne Brimi er kokk fra Vågå kjent fra TV-serien » Gutta på tur». Arne deler gjerne sin matfilosofi om koblingen mellom mat, natur og helse. Han viser det i praksis på Vianvang et fantastisk sted som langt oppe fjellheimen. Under finner du 17 ting du ikke skal gjøre på når du skal lage mat. Maschmanns har fått lov til å dele Arnes gode råd. Print den gjerne ut, og heng den opp på kjøleskapet.
DetailsButikksjef Egil Nordeide har prøvestekt Ibericoribba. Han anbefaler langsteking på 90 -120 graders varme i 6 til 10 timer.
DetailsPanna Cotta er en herlig klassisk italiensk dessert som betyr «kokt krem». Her får du en lokal vri med ferskosten Nýr fra Grøndalen gård.
DetailsOpplev atmosfæren hos Maschmanns – en skikkelig matopplevelse.
På barbecue-festivalen på Skøyen for en tid tilbake, fikk vi besøk av en gjeng spanjoler som hadde gjestespill i brasseriet. Under et lite portrettintervju, spurte vi innehaver av restauranten Les trez Alzines om hans beste matminne. Det var i forrige uke kom det kjapt. da grillet vi en hel ku. ( – særlig tenkte jeg i mitt stille sinn, de smører litt tjukt på disse grillentusiastene fra Barcelona. Uka etter kom det en videosnutt som viste nettopp grilling av en hel ku. )
DetailsDenne klassikeren fra Piemonte lages av rent mørt kalvekjøtt av ypperste kvalitet. Den lages for hånd, hakkes med kniv og dressingen blandes inn med hendene. Dette for å få rett tekstur i kjøttet samt kontroll på konsistens og smak.
Details