Reinsdyrskank

Rein fra Jo Gjendes Rike i Jotunheimen, skogsopp og høstens rotgrønnsaker er smaken av høst. Unike råvarer i sesong tilberedes raskt i en gryte som så får kose seg en god stund i ovnen. Det er bare å invitere venner til fest og sette din beste vin til lufting.

Details
Steinsopp

Steinsopp

Mange mener at steinsoppen (Boletus edulis) er vår beste matsopp. Spør du en italiener er han ikke i tvil og kommer et spontant og lidenskapelig lidenskapelig bellla bella samtidig som han himler med øynene over å ha fått et så dumt spørsmål.

Details
Hamburger fra Maschmanns

Maschmanns Hamburger

Hamburgerne fra Maschmanns er skikkelige saker. Ingentiing er lagt til eller trukket fra. Vi bruker kjøtt fra velhengte og utvalgte storferaser som vi grovkverner og «stempler» til 200 grams burgere. I skrivende stund har vi to typer hamburgere i Markedet.

Details

Vitello Tonnato

Vitello Tonnato er en kjent italiensk matrett, ofte servert som forrett, men også som en delikat hovedrett. Retten serveres kald eller romtemperert og består av finskåret indrefilet av kalv som danderes på en tallerken, helst flatt, og slik at det dekker hele tallerkenen.

Details