fbpx
Skip to content

Maschmanns Matmarked, Karenslyst Allé 51, Skøyen, 0279 Oslo

Facebook page opens in new windowTwitter page opens in new window
+47 22 55 33 44 post@maschmanns.no
  • Åpningstider
  • Om Oss
  • Blogg
Top Menu
Search:
Søk
Maschmanns Matmarked
Mateventyret på Skøyen
Maschmanns Matmarked
  • Bakeri
  • Italiensk Pizza
  • Take away pizza
  • Sjømat
    • Caviar & løyrom
  • Kjøtt
  • Ost
  • Catering
  • Kontakt
    • Nøkkelpersoner
    • Jobbe på Maschmanns
  • Gaver
  • Bakeri
  • Italiensk Pizza
  • Take away pizza
  • Sjømat
    • Caviar & løyrom
  • Kjøtt
  • Ost
  • Catering
  • Kontakt
    • Nøkkelpersoner
    • Jobbe på Maschmanns
  • Gaver

Blogg

You are here:
  1. Home
Ribbe fra Maschmanns

Slik lager du verdens beste ribbe

OppskrifterBy synlighet25. november 2014

Verdens beste ribbe er en subjektiv vurdering, men vi lover at om du følger steg for steg oppskriften fra kjøkkenet i Maschmanns Brasserie, vil du få en ribbe du ikke har smakt maken til. Delikat og sprø svor og en himmelsk saftighet på ribbestykket.

Details

Østers med japansk vinaigrette

Oppskrifter, Sjømat, UkategorisertBy synlighet19. november 2014

Det er to grunner til at østers betraktes som en delikatesse: prisen og smaken. Å slurpe i seg den dissende muskelen som smaker hav og sjø, kanskje piffet opp med en japansk vinaigrette, er en nytelse.

Details
Slik fikser du pinnekjøttet - Maschmanns

Pinnekjøtt dampet i eplesaft

OppskrifterBy synlighet10. november 2014

Ved å dampe pinnekjøttet i eplesaft oppnår du en flott friskhet og syre som balanserer mot fettet i pinnekjøttet

Details
Risotto med trøffel

Trøffelrisotto

OppskrifterBy synlighet4. november 2014

Den perfekte kokte risotto har en konsistens som flytende lava. Risen får et mykt, deilig bitt med en fast kjerne. Montér med godt smør, nyrevet parmesan og server med høvlet trøffel.

Details
Den perfekte pizza

Video fra Oslo Pizzamesterskap

Bakeri & Pizzeria, UkategorisertBy synlighet30. oktober 2014

Video fra finalen i Oslo Pizzamesterskap som ble arrangert i Maschmanns Bakeri på Skøyen. Trond Løkke har produsert en flott video om pizza, pizzaioloene, dommerne og publikum.

Details

Svinekjake

Oppskrifter, UkategorisertBy synlighet23. oktober 2014

Svinekjaker braisert i øl er god tid mat og verdt å vente på. Server på med potet- og selleripuré og kraft fra gryten.

Details

Vikingpizza

Matnyttig, UkategorisertBy synlighet19. oktober 2014

 Oslo Pizzamesterskap er vel i havn,og ambassadør Giorgio Novello var beæret over at vi i Norge hyllet den italienske pizzaen. Men er egentlig pizzaen italiensk Giorgio?, etnolog Astri Riddervold hevdet at vikingene var tidligere ute.

Hummersuppe

Oppskrifter, Sjømat, UkategorisertBy synlighet15. oktober 2014

Unn du deg et måltid av sesongens norske hummer, og kok gjerne en god kraft av skallet. Hummerkraften bruker du som base til å lage en klassisk hummersuppe, et herlig og eksklusiv måltid, ypperlig både som forrett og hovedrett.

Details
italiensk pizza fra vedfyrt steinovn

Verdens beste pizza

Bakeri & Pizzeria, UkategorisertBy synlighet11. oktober 2014

Video med Craig Whitson som promoterer boken «Verdens beste pizza».  Et naturlig valgt å presentere boken var «selvfølgelig» foran pizzaovnen i Bakeriet på Maschmanns.  

Details
Gravet hjort

Gravet hjort

Oppskrifter, UkategorisertBy synlighet4. oktober 2014

Gravet kjøtt er eksklusiv smakfullt og svært enkelt å lage. Rent kjøtt gjerne fileter, gnis inn med like deler sukker og salt samt krydder etter ønske. Kjøttet legges i en plastpose under et lett press og oppbevares minst 24 timer i kjøleskap før det kan spises.

Details
1
234567891011121314151617181920
…2122232425…
262728293031323334
35
AKTUELT
  • Tiltak mot spredning av corona: Dette gjør vi på Maschmanns.
  • Porsjonsberegning: Hvor mye spiser en person?
  • 17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat.
  • Guide: Kjernetempertur på hvilt kjøtt.
  • 7 vertinnegaver du gjerne ville beholdt selv.
  • Hvordan skape det perfekte måltid?
Bli en bedre kokk!

Få GRATIS nyhetsbrev fra Maschmanns med gode råd og tips om mat og matlaging.

Nyhetsbrev fra Maschmanns

Ukentlig nyhetsbrev med gode oppskrifter, råd og tips om mat og matlaging.

Siste innlegg
  • Vertinnegave: 7 vertinnegaver du gjerne ville beholdt selv
  • Maschmanns svineribbe
  • Julekrans med parmigiano reggiano
  • Grovt surdeigsbrød
  • Oksehaleravioli
AKTUELT
  • Tiltak mot spredning av corona: Dette gjør vi på Maschmanns.
  • Porsjonsberegning: Hvor mye spiser en person?
  • 17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat.
  • Guide: Kjernetempertur på hvilt kjøtt.
  • 7 vertinnegaver du gjerne ville beholdt selv.
  • Hvordan skape det perfekte måltid?
NYTTIG INFORMASJON:

Karenslyst allé 51,
Skøyen, 0279 OSLO
Kontakt:
t: 22 55 33 44
e: post@maschmanns.no

  • Org.nr: 997 549 910
  • Fakturaadresse: faktura@maschmanns.no
  • Designmanual PDF (34mb)

 

 

Go to Top