fbpx
Skip to content

Maschmanns Matmarked, Karenslyst Allé 51, Skøyen, 0279 Oslo

Facebook page opens in new windowInstagram page opens in new window
+47 22 55 33 44 post@maschmanns.no
  • Åpningstider
  • Om Oss
  • Blogg
Top Menu
Search:
Søk
Maschmanns Matmarked
Mateventyret på Skøyen
Maschmanns Matmarked
  • KLIKK OG HENT/ GAVER
  • DIGITALT GAVEKORT
  • Bakeri & Pizzeria
    • Frokost
    • Lunsj
    • Italiensk Pizza
    • Take Away Pizza
    • Catering
  • Matmarked
    • Sjømat
      • Caviar & løyrom
    • Kjøtt
      • Wagyu
    • Ost
  • Oppskrifter
  • Kontakt
    • Nøkkelpersoner
    • Jobbe på Maschmanns
  • KLIKK OG HENT/ GAVER
  • DIGITALT GAVEKORT
  • Bakeri & Pizzeria
    • Frokost
    • Lunsj
    • Italiensk Pizza
    • Take Away Pizza
    • Catering
  • Matmarked
    • Sjømat
      • Caviar & løyrom
    • Kjøtt
      • Wagyu
    • Ost
  • Oppskrifter
  • Kontakt
    • Nøkkelpersoner
    • Jobbe på Maschmanns

Blogg

You are here:
  1. Home
Italiensk linsesuppe

Italiensk suppe med spelt, perlebygg, splitterter og linser

OppskrifterBy synlighet18. januar 2016

En god økologisk blanding av spelt, bygg, erter og linser, litt grønnsaker og tid gir en herlig en herlig suppe. Husk flatbrød og godt smør som tilbehør.

Details
Speltsalat

Speltsalat

OppskrifterBy synlighet18. januar 2016

Tabbouleh med norsk vri, økologisk, kortreist og lettlaget. Tabbouleh er en rett fra det østlige middelhav, basert på bulgur smakt til med tomat, agurk, mynte, persille og sitron.

Details
Belugalinser

Belugalinser med rødløk og hvitløk

OppskrifterBy synlighet18. januar 2016

Belugalinser er godt i salat, til fisk, i supper eller i brød. De har en delikat smak og fin konsistens. Linser er rike på kostfiber, mineraler og vitaminer. De gir en god metthetsfølelse. De kokte svarte belugalinsene har fått navn etter Belugakaviar (russisk kaviar) siden linsene ser ut som svarte kaviarkorn.

Details
Porsjonsberegning

Porsjonsberegning: Hvor mye spiser en person?

MatnyttigBy synlighet18. januar 2016

Det er ikke lett å gi noe presist svar på hvor mye en person spiser. Barn, ungdom, kvinner, menn kan ha ulikt inntak av mat. To sultne voksne menn spiser kanskje det dobbelte av anbefalingene under.

Details
Fransk løksuppe

Fransk løksuppe

OppskrifterBy synlighet15. januar 2016

Klassisk fransk løksuppe har få, men gode ingredienser. Dette er kanskje den enkleste og beste suppen du kan servere.

Details
No knead Bread

Eltefritt Brød

OppskrifterBy synlighet13. januar 2016

ELTEFRITT GRYTEBRØD, KANSKJE VERDENS ENKLESTE OG BESTE HJEMMELAGEDE BRØD – blir dette din nye favoritt!

Details

Linsesuppe

OppskrifterBy synlighet3. januar 2016

Linser er veien til en herlig suppe, sunn stuing, perfekt fyll til taco og mye mer. Linsesuppe er sunn supermat og svært enkelt å lage.

Details
Hele bøffelen

Hele bøffelen

MatnyttigBy synlighet17. desember 2015

Etter å ha saumfart matbransjen som journalist i årevis, fikk Joacim Lund stadig oftere henvendelser fra forvirrede lesere: Hvordan blir jeg en ansvarlig forbruker?

Details
Mørbrad av telemarksku

Ovnsstekt mørbrad av Telemarksku

OppskrifterBy synlighet16. desember 2015

Når du handler tørrhengt kjøtt av den utrydningstruede Telemarkskua gjør du mange ting på en gang. Du er med på å verne artsmangfoldet, kulturlandskapet, gamle konserveringsmetoder og fagkompetansen over disk.

Details
Oksehalesuppe

Oksehalesuppe med rotgrønnsaker

OppskrifterBy synlighet12. desember 2015

Oksehalesuppe er fabelaktig høst- og vintermat. Rå oksehaler, rotgrønnsaker og nok tid gir en smaksrik suppe vel verdt å vente på.

Details
1
23456789101112131415161718
…1920212223…
2425262728293031323334353637
38
AKTUELT

 

  • Porsjonsberegning: Hvor mye spiser en person?
  • 17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat.
  • Guide: Kjernetempertur på hvilt kjøtt.
  • 7 vertinnegaver du gjerne ville beholdt selv.
  • Hvordan skape det perfekte måltid?

 

Bli en bedre kokk!

Få ukentlig nyhetsbrev fra Maschmanns med gode råd og tips om mat og matlaging.

Ta gjerne en titt i vårt Nyhetsbrev Arkiv for du bestemmer deg for å abonnere.

NYTTIG INFORMASJON:

Adresse:
Karenslyst allé 51,
Skøyen, 0279 OSLO
Kontakt:
t: 22 55 33 44
e: post@maschmanns.no

  • Org.nr: 997 549 910
  • Fakturaadresse: faktura@maschmanns.no
  • Designmanual PDF (34mb)
  • Personvern og informasjonskapsler
  • Personvern og samtykke

 

 

NYHETSBREV fra Maschmanns

Bli flinkere til å lage mat. Motta ukentlige råd og tips fra Maschmanns kokker.

SISTE INNLEGG:
  • Pepper fra Herbaria
  • NOVA-klassifiseringen av mat
  • Mat til lyse sommerkvelder
  • Maschmanns griller på gata
  • Norsk sjøkreps på grillen
Go to Top