Varmrøkt laks på grillen
Nyrøkt fisk som fremdeles er varm eller lun, er en godt bevart hemmelighet. Og det er svært enkelt når du først har varme på grillen.
DetailsNyrøkt fisk som fremdeles er varm eller lun, er en godt bevart hemmelighet. Og det er svært enkelt når du først har varme på grillen.
DetailsHavabbor er en klassiker som mange kjenner fra den franske og italienske riviera. Loup grillé au fenouil som det kalles i Frankrike eller Branzino som italienerne like å kalle denne høyt skattede fisken. Dette en lettlaget luksus. Fyll havabboren med skivet fennikel, urter og sitron og grill 5 minutter på hver side.
DetailsTAGLIATELLE BOLOGNESE Fellesnevner for il ragu alla bolognese, er gode råvarer og nok tid. Det å være presis på oppskriften er en utfordring, siden det finnes like mange variasjoner på denne sausen som husmødre i Italia. RELATERTE OPPSKRIFTER: Spaghetti puttanesca – Pasta med steinsopp – Spaghetti alle Vongole DETTE TRENGER DU: Tagliatelle til 4 personer litt…
DetailsSlik lager du den perfekt: Bruk romtemperert kjøtt – brun kjøttet godt i panne – stek i ovn på 120ºC til kjernetemperaturen er 52ºC – mens kjøttet hviler lager du rødvinsmør.
DetailsCookies, chocolate cookies, sjokolade-cookies, kjært barn har mange navn. Maschmanns Bakeri deler sin oppskrift på deilige cookies. Bruk gjerne økologiske råvarer som de gjør i Maschmanns Bakeri. Husk å følge oppskriften nøye. F.eks så er smør smør og ikke margarin.
DetailsSlik lager du den perfekte smørsausen det vil si hollandaise, bernaise og en rekke andre uunnværlige klassikere.
DetailsNorske blåskjell er en fantastisk råvare som gir god kraft som smaker sjø og er perfekt til supper. Trår du til med litt spreke smaksettere som chili, karri og lime blir dette et deilig spicy måltid som sitter i lenge.
Details