Italiensk delikatessekjøtt

Salumi italiensk delikatessekjøtt

ITALIENSK DELIKATESSEKJØTT Den originale benevnelsen på delikatessekjøtt fra Italia er salumi. Det er et uttrykk som dekker spekteret av delikatessekjøtt fra Italia. Italiensk salumi er fortrinnsvis svinekjøtt som er saltet og krydret for så å bli kokt eller tørket. Prosciutto e melone PORSJONSBEREGNING: Beregn 150 -200 gram per person. TIPS: Ved oppbevaring i kjøleskap, pakk…

Details
råmarinert laks

Råmarinert laks med rabarbra

RÅMARINERT LAKS Bruk gjerne norsk villaks i råmarinert laks. Denne retten har gode smaker fra Italia, Japan og Norge.  Retten fremhever sødme og syrlighet fra rabarbra, lime og balsamico hvit. Finn den balansen du selv foretrekker. RELATERT INFORMASJON: Ceviche med laks, avocado og mango | Infoside om laks | DETTE TRENGER DU til 4 PERSONER…

Details
perfekt pommes frites

Perfekt pommes frites

PERFEKT POMMES FRITES De helt perfekte pommes frites er ikke lett å få til hjemme. Du trenger riktig type poteter (kokefaste), riktig olje (f.eks solsikke), riktig forhold mellom olje og potet (sørg for at det er en romslig panne) og at kontroll på temperatur og tid er viktig. Med Heston Blumenthal sine trippelkokte pommes frites…

Details
Maschmanns matvettregler

Maschmanns matvettregler påsken 2020

MASCHMANNS MATVETTREGLER PÅSKEN 2020 Så ble det ingen utenlandsferie eller fjellpåske på hytta i år. De 9 fjellvettreglene kan vi la bli liggende i skuffen. Maschmanns matvettregler er 9 nyttige og velmenende tips og råd i anledning årets påske. Hjemme-påske er bra det også. 2/3 av oss er faktisk hjemme i påsken til vanlig. Planlegg…

Details
Pasta fra Maschmanns

Pasta fra Gragnano

Pasta fra Gragnano Oppe i fjellsiden, beliggende midt mellom vulkanen Vesuv i nord og den populære Amalfi-kysten litt lenger sør, ligger byen Gragnano. Den sør-italienske byen har i århundrer vært kjent for sin gode pasta. Og det er mye på grunn av beliggenheten ved foten av Monte Lattari, Det blåser nesten alltid en sval vind…

Details