Ovnsbakt skrei med savoykål, potetpuré, rødvinssaus og trøffel
Skreien er en eksklusiv og sjelden råvare som du bare kan fange langs norskekysten. Hva med å strekke seg litt ekstra på tilbehøret også?
DetailsSkreien er en eksklusiv og sjelden råvare som du bare kan fange langs norskekysten. Hva med å strekke seg litt ekstra på tilbehøret også?
DetailsDet viktigste med pasta er at den er kokt riktig. Ikke for lenge og ikke for kort. Pastaen skal ha tyggemotstand være al dente som italienerne sier det.
DetailsI julen unner vi oss gjerne litt ekstra, og velger den aller beste maten. Håndlaget god lokal mat
med sjel og historie.
Maschmanns har samlet et knippe oppskrifter samt gode råd og tips om ribbesteking. Arne Brimi lager en klassisk ribbe, Lise Finckenhagen kjører Sous Vide, Maschmanns langtidssteker, Hellstrøms legger ved spennende smaker. Vi håper at noen av tipsene vil falle i smak og husk at alt starter med den gode råvaren.
DetailsSe video fra edelgrisprodusenten Husby Lille i Levanger i Innherred og få med deg oppskrift på svineribbe fra en av Norges beste kokker
DetailsVerdens beste risottoris, risens Rolls- Royce mange godord er gitt til Acquerello. Mesterkokker over hele verden fremhever risens gode smaken og unike egenskaper.
DetailsMed ris fra Acquerello og friske bringebær kan du lage deg en herlig pudding som lett kan konkurrere med julens risgrøt.
DetailsRisotto fra Milano er en klassisk hvit risotto eller mer presist gul risotto siden den ofte er tilsatt noen tråder safran. Risotto kreves din oppmerksomhet og arbeidsinnsats i et kvarters tid, men vel verdt det.
Details