fbpx
Skip to content

Maschmanns Matmarked, Karenslyst Allé 51, Skøyen, 0279 Oslo

Facebook page opens in new windowTwitter page opens in new window
+47 22 55 33 44 post@maschmanns.no
  • Åpningstider
  • Om Oss
  • Blogg
Top Menu
Search:
Søk
Maschmanns Matmarked
Mateventyret på Skøyen
Maschmanns Matmarked
  • Bakeri
  • Italiensk Pizza
  • Take away pizza
  • Sjømat
    • Caviar & løyrom
  • Kjøtt
  • Ost
  • Catering
  • Kontakt
    • Nøkkelpersoner
    • Jobbe på Maschmanns
  • Gaver
  • Bakeri
  • Italiensk Pizza
  • Take away pizza
  • Sjømat
    • Caviar & løyrom
  • Kjøtt
  • Ost
  • Catering
  • Kontakt
    • Nøkkelpersoner
    • Jobbe på Maschmanns
  • Gaver

Blogg

You are here:
  1. Home
Skreimølje

Skreimølje

OppskrifterBy synlighet26. januar 2016

Skreien er torsken fra Barentshavet. Spis den på tradisjonelt vis med lever og rogn.

Details
Bacalao fra Krstiansund

Bacalao fra Kristiansund

OppskrifterBy synlighet26. januar 2016

Bacalao fra Kristiansund er en flott matrett som kobler gode norske råvarer med utenlandske smakssettere. En herlig klassiker med klippfisk, tomater, god olivenolje og poteter.

Details
Italiensk linsesuppe

Italiensk suppe med spelt, perlebygg, splitterter og linser

OppskrifterBy synlighet18. januar 2016

En god økologisk blanding av spelt, bygg, erter og linser, litt grønnsaker og tid gir en herlig en herlig suppe. Husk flatbrød og godt smør som tilbehør.

Details
Speltsalat

Speltsalat

OppskrifterBy synlighet18. januar 2016

Tabbouleh med norsk vri, økologisk, kortreist og lettlaget. Tabbouleh er en rett fra det østlige middelhav, basert på bulgur smakt til med tomat, agurk, mynte, persille og sitron.

Details
Belugalinser

Belugalinser med rødløk og hvitløk

OppskrifterBy synlighet18. januar 2016

Belugalinser er godt i salat, til fisk, i supper eller i brød. De har en delikat smak og fin konsistens. Linser er rike på kostfiber, mineraler og vitaminer. De gir en god metthetsfølelse. De kokte svarte belugalinsene har fått navn etter Belugakaviar (russisk kaviar) siden linsene ser ut som svarte kaviarkorn.

Details
Porsjonsberegning: Hvor mye spiser en person?

Porsjonsberegning: Hvor mye spiser en person?

MatnyttigBy synlighet18. januar 2016

Det er ikke lett å gi noe presist svar på hvor mye en person spiser. Barn, ungdom, kvinner, menn kan ha ulikt inntak av mat. To sultne voksne menn spiser kanskje det dobbelte av anbefalingene under.

Details
Fransk løksuppe

Fransk løksuppe

OppskrifterBy synlighet15. januar 2016

Klassisk fransk løksuppe har få, men gode ingredienser. Dette er kanskje den enkleste og beste suppen du kan servere.

Details
No knead Bread

Eltefritt Brød

OppskrifterBy synlighet13. januar 2016

ELTEFRITT GRYTEBRØD, KANSKJE VERDENS ENKLESTE OG BESTE HJEMMELAGEDE BRØD – blir dette din nye favoritt!

Details

Linsesuppe

OppskrifterBy synlighet3. januar 2016

Linser er veien til en herlig suppe, sunn stuing, perfekt fyll til taco og mye mer. Linsesuppe er sunn supermat og svært enkelt å lage.

Details
Hele bøffelen

Hele bøffelen

MatnyttigBy synlighet17. desember 2015

Etter å ha saumfart matbransjen som journalist i årevis, fikk Joacim Lund stadig oftere henvendelser fra forvirrede lesere: Hvordan blir jeg en ansvarlig forbruker?

Details
1
234567891011121314
…1516171819…
202122232425262728293031323334
35
AKTUELT
  • Tiltak mot spredning av corona: Dette gjør vi på Maschmanns.
  • Porsjonsberegning: Hvor mye spiser en person?
  • 17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat.
  • Guide: Kjernetempertur på hvilt kjøtt.
  • 7 vertinnegaver du gjerne ville beholdt selv.
  • Hvordan skape det perfekte måltid?
Bli en bedre kokk!

Få GRATIS nyhetsbrev fra Maschmanns med gode råd og tips om mat og matlaging.

Nyhetsbrev fra Maschmanns

Ukentlig nyhetsbrev med gode oppskrifter, råd og tips om mat og matlaging.

Siste innlegg
  • Vertinnegave: 7 vertinnegaver du gjerne ville beholdt selv
  • Maschmanns svineribbe
  • Julekrans med parmigiano reggiano
  • Grovt surdeigsbrød
  • Oksehaleravioli
AKTUELT
  • Tiltak mot spredning av corona: Dette gjør vi på Maschmanns.
  • Porsjonsberegning: Hvor mye spiser en person?
  • 17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat.
  • Guide: Kjernetempertur på hvilt kjøtt.
  • 7 vertinnegaver du gjerne ville beholdt selv.
  • Hvordan skape det perfekte måltid?
NYTTIG INFORMASJON:

Karenslyst allé 51,
Skøyen, 0279 OSLO
Kontakt:
t: 22 55 33 44
e: post@maschmanns.no

  • Org.nr: 997 549 910
  • Fakturaadresse: faktura@maschmanns.no
  • Designmanual PDF (34mb)

 

 

Go to Top