Mattrender 2019

Mattrender 2019 NISJEBUTIKKER – med mat som skal nytes I 2019 vil netthandelen øke på de «kjedelige» må ha varene. Kundene vil velge å besøke små butikker gjerne de som har den ekstra gode maten. Mat som ikke bare skal spises med også nytes. Den velhengte og møre biffen, den modne osten og det gode…

Details

Maschmanns Thanksgiving

Maschmanns Thanksgiving Thanksgiving er 4. torsdag i november og en stor festdag i USA. Familie og venner samles til middag med kalkun og godt tilbehør. Det er vanlig at verten står for kalkunen og at gjestene tar med tilbehøret.  Cranberry Sauce, Gravy, Masched Potatoes, Stuffing, Green Beans, Sweet Potatoes er «must have» tilbehør til festen.…

Details

Slik lager du søtpotetpure

Søtptetpure Søtpotetpure tilsatt brunt sukker, fløte og smør gir en fyldig kremet pure med hint av karamell. DETTE TRENGER DU: 1 kg søtpotet 5 dl vann 1,5 dl melk 0,7 dl fløte 30 gram smør 16 gram med brunt sukker salt hvit pepper SLIK GJØR DU: Skrell og del søtpotetene i små biter. Ha potetene…

Details

Myking Gard

OMTALE AV BRUNOSTEN FRA MYKING GARD Hentet fra Matcompaniet sine nettsider. Vi har lenge vært på utkikk etter en norsk brunost som skiller seg fra både industrien og andre produsenter byr på. Nå er endelig letingen avsluttet og første ladning med Brunost på vei til lageret. For oss var det viktig at vi knyttet til…

Details
Oster fra Maschmanns

Maschmanns utvalgte oster fra Norge

MASCHMANNS UTVALGTE NORSKE OSTER Det siste 10-året har vært eventyrlig på ostefronten i Norge. Nye meierer, mer mangfold og mange nye smaker. i skrivende stund (31/10) har vi følgende oster fra 12 norske meierier.  AVDEM GÅRDSYSTERI – Fjelldronning, Huldreost og Betaost. BO YSTERI – Lille Aske –  redaksjonell omtale GRINDAL YSTERI – Råblå, Myrull, Åskeladd og…

Details
Grønnsaker med parmesanaioli

Sprø grønnsaker med parmesanaioli

Sprø grønnsaker med parmesanaioli En sunn og enkel smårett, forrett eller kveldsrett.  DETTE TRENGER DU: 2 eggeplommer 1 ss sitronsaft 1 ts dijonsennep 2 fedd hvitløk, finhakket 4 dl rapsolje 50 g revet Parmigiano Reggiano Salt og pepper Sprø grønnsaker (som for eksempel reddik, paprika, sukkererter, brokkoli) SLIK GJØR DU: Ha eggeplommer, sitronsaft, sennep og…

Details
Parmesan - Parmigiano Reggiano

Parmesan – verdens mest berømte ost

Parmigiano Reggiano, parmesan – verdens mest berømte ost PARMIGIANO REGGIANO FRA MASCHMANNS ( I skrivende stund 13/12/19) har vi følgende lagrede parmesan for salg i Markedet. 20 måneder Parmesan fra Antica Formaggeria 24 måneder Parmesan Vacche Rosse DOP 6 år gammel Parmesan fra Mons LES MER OM PARMIGIANO REGGIANO på de internasjonale sidene GODT SAMMEN…

Details

Tre klassiske oppskrifter med fersk tunfisk

Tre klassiske oppskrifter med fersk tunfisk Fersk tunfisk er en deilkatesse. Makrellstørjen kalles for havets ferrari og må som haien være i bevegelse hele tiden. Det blir det muskler og godt kjøtt av. Sjømatavdelingen på Maschmanns deler tre klassiske oppskrifter med tunfisk. Sashimi, cevice og en grillet variant av tunfisk.   Sashimi av makrellstrøje MAKRELLSTØRJE…

Details