Et godt førsteinntrykk er viktig. Det gjelder også maten vår. Smakfulle forretter setter gjerne standarden. Lyden av noe sprøtt er også med på å trylle frem gode matopplevelser. Gode opplevelser gjort med topp råvarer ser ofte enkle ut. Kundefavoritten LØYROM & BLINIS kommer man ikke utenom. Men har du prøvd sikrogn fra Aursunden? Server den som en shot med rømme og gressløk med små surdeigsknekkebrød. HUMMER & CAVIAR er også to eksklusive klassikere som passer bra sammen.
6 smakfulle forretter
Vi spiser med øynene også. Hvordan du serverer er viktig. Elegant, rått og godt er TARTAR & CAVIAR. PINCHOS er småretter fra Baskerland. Hva med ristet brød med sardiner fra Portugal. Maschmanns fører et galleri av smaksatte sardiner. I kategorien smakfulle forretter kan også en fersk potetlefse være med å spille opp til fest. Prøv LEFSE, RØMME OG RAKFISK med nyklippet gressløk.