After beach på Maschmanns i sommer?

Maschmanns ligger sentralt plassert på Skøyen nær byens badesteder. Du kommer deg lett til After Beach hos Maschmanns på Skøyen med tog og buss.

After beach med antipasti, salater og steinovnsbakt pizza

– Det perfekte after beach måltid er flotte råvarer tilberedt riktig med drikke som matcher maten. Maten ser god ut og nytes rundt et flott dekket bord med gode venner. Det er ofte så enkelt som det. Bakeriet har mye godt å by på: Kaldt drikke med oliven og chips, salater, spekemat, pizza og desserter.

SJEKK UT MENYEN HER (PDF)

Roman style pizza fra vedfyrt steinovn

Roman style pizza har tynn og sprø bunn.

Spennede toppinger

Maschmanns har alle klassikerne, Parma, Margherita og Volcano – men også spennende pizzaer som: ‘Nduja & Burrata, Løyrøm og Pata Negra. Husk også at du kan bestille pizza som take away, SJEKK UT TAKE AWAY MENYEN HER.