Småmaten som passer perfekt til utepils

SMÅMAT SOM PASSER PERFEKT TIL UTEPILS

Oppgrader småmaten til utepilsen.Slå til med pintxos, tapas, antipasti og tynne skiver med fenalår, flatbrød og rømme.

RELATERTE LINKER: Spekeskinke fra Domecq | Smaken av sommer

DET SPANSKE:
PINTXOS er tapas fra Baskerland nord i Spania. Små munnfuller servert til drikke. Hva med ulike smaker med sardiner, godt brød og hjemmelaget dressing fra Maschmanns. 10 minutters trylleri på kjøkkenet og du har herlige smaker som fort kan bli en snakkis.

DET ITALIENSKE:
ANTIPASTI, de små starterne du får i Italia er kjente og kjære. De varierer ut fra sesong og hvor i Italia du befinner deg. Det aller enkleste er å gå for noe søtt, sprøtt og syrlig/bittert. En god spekeskinke, grissini og gode oliven er godt. Original Pesto Genovese og tynne sprø kjeks Figuli kjeks er en herlig sprø og vanedannende kombinasjon. Bakeriet byr på focaccia, focaccia med tomat, focaccia med oliven og et cheddar- og Jalapeñobrød – alle er ypperlige til antipasti.

DET NORSKE:
Tynne skiver av godt FENALÅR fra Tind på Stranda, rømme og sprøtt, flatbrød.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.