
LAMMECARRÉ MED CRUST
Lammecarré er det edleste kjøttet på lammet. Slik tilbereder du lammecarre med lysegrønn crust. Stek kjøttet med fettsiden ned i en varm panne. Steg 2 er å gni fettiden inn med dijon-sennep. På sennepen smører du crusten; en blanding av mykt smør, tørkede loffsmuler, parmesan og grønne urter. Ovnsstek kjøttet på 140ºC i 8 minutter. Server med fritert jordskokk og hvitløk med honning-glaserte gulrøtter. Gjør deg flid med serveringen. Behold gjerne den grønne stilken på gulrøttene. Noen blader med Oxals pynter opp og tilfører en behagelig smak av engsyre med en fornemmelse av forsommer.
RELATERTE LAMMERETTER: Lammebaron | Lammeskank |



SLIK LAGER DU CRUSTEN: Bland mykt smør, tørkede loffsmuler, parmesan og hakkede urter.



Ovnsstek kjøttet på 140ºC i 8 minutter.

Server med fritert jordskokk og hvitløk med honning-glaserte gulrøtter. Gjør deg flid med serveringen. Behold gjerne den grønne stilken på gulrøttene. Noen blader med Oxals pynter opp og tilfører en behagelig smak av engsyre med en fornemmelse av forsommer.