maschmanns.after.work.grilling

MASCHMANNS GRILLER PÅ GATA

Maschmanns misjon er: Våre kunder skal lykkes med de besrte råvarene hjemme på sitt på eget kjøkken. Da må Maschmanns kokker bygge kunnskap og få leke seg med råvarene fra Markedet. Denne uken har vi grillet skalldyr, fisk, kylling, grønnsaker og flere typer storfekjøtt. Til rådighet hadde vi en åpen grill og en lukket Josper. Rødglødende og grått kull var å se i begge grillene var et godt tegn. Det var bare å slippe til kokkene, sette på godlyd og la kreativiteten blomstre.

Blåskjell

Blåskjell & kamskjell

Gratinert østers

Gratinerte østers

grilling av østers

Østers

Grillet purre

Purre

yakitori og breiblabb

Yakitori & Breiflabb

Nykål og løk

Nykål og borretaneløk

Østers og brød på grillen

Brød & østers

grillet ytrefilet superior

Ytrefilet & Yaki-Niku Goma glaze

Kjøtt fra Maschmanns

Kjøtt & salt

Grillet kylling

Grillkylling

grillet kylling

Kylling & tilbehør

Grillet kylling og brød

Kylling & brød

Maschmanns griller

Temperert kjøtt

Grilling av kjøtt på åpen grill

Toscansk grilling

Hender

Sulten

Kjøtt fra Maschmanns

Bistecca | Kalv bistecca | Ytrefilet superior | Gullkjøtt | Indrefilet | Secreto

Grillet ananas

Grillet ananas

Legge opp mat

Opplegg

Grillet ananas

Dessert

full fyr på grillen

MASCHMANNS BESTE GRILLTIPS

  • Husk å sette av nok tid til grillingen.
  • Det er alltid lurt å ha klart noen aperitivos om gjestene skulle dukke opp for tidlig.
  • Velg grillkull som brenner jevnt og lenge.
  • Fyr opp grillen i god tid før du skal grille – kullet skal være rødglødende og grått.
  • Legg en plan for rekkefølgen på maten som skal grilles.
  • Store kjøttstykker på grillen – husk at de skal tempereres i 2-3 timer før grilling.
  • Ikke glem grønnsakene- de kan fint grilles.
  • Husk sikkerhet, bruk, forkle, grillvott og klype.
  • Til slutt, ikke stress kos deg med maten.

SMÅ GREP SOM HEVER SMAKEN

Under grillingen benyttet kokkene Maschmanns egne majoneser og dipsauser

  • SITRONHOLLANDAISE – som dip til grønnsaker
  • YAKI NIKU GOMA GLACE – som glace og dip til kjøtt