reuben pastrami sandwich

REUBEN RASTRAMI SANDWICH

Sier du reuben til en amerikaner, får du ganske sikkert høre om «verdens beste sandwich»  med sveitserost, masse pastrami, surkål og dressing. Reuben ble skapt i New York i 1914 av Arnold Reuben, eieren av Reubens Restaurant.

RELATERT INFORMASJON: Bakeriets sandwichmeny | Wikipedia om Reuben Sandwich

MASCHMANNS HAR LAGET SIN VERSJON AV PASTRAMI REUBEN SANDWICH:

DETTE TRENGER DU:

  • 2 skiver grillet landbrød
  • Pastrami til å dekke en skive og vel så det 🙂
  • surkål
  • dressing:

    1dl majones
    3ss cornichons
    2ss sjalottløk
    1ss persille
    1/2 ts røkt paprika
    10 dråper tabascosaus

Emmenthaler
pastrami
surkaal
Reuben Sandwich

SLIK GJØR DU:

  • Rist brødskivene
  • Lag dressingen > Bland alle ingrediensen over
  • Legg 1 skive med emmetaler i bunn > La det få et minutt i ovnen for å smelte osten
  • Legg på skiver med pastrami
  • Topp pastrami med surkål og dressing
  • En ristet skive på toppen og «Reuben» er klar for servering.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.