
REUBEN RASTRAMI SANDWICH
Sier du reuben til en amerikaner, får du ganske sikkert høre om «verdens beste sandwich» med sveitserost, masse pastrami, surkål og dressing. Reuben ble skapt i New York i 1914 av Arnold Reuben, eieren av Reubens Restaurant.
RELATERT INFORMASJON: Bakeriets sandwichmeny | Wikipedia om Reuben Sandwich
MASCHMANNS HAR LAGET SIN VERSJON AV PASTRAMI REUBEN SANDWICH:
DETTE TRENGER DU:
- 2 skiver grillet landbrød
- Pastrami til å dekke en skive og vel så det 🙂
- surkål
- dressing:
1dl majones
3ss cornichons
2ss sjalottløk
1ss persille
1/2 ts røkt paprika
10 dråper tabascosaus




SLIK GJØR DU:
- Rist brødskivene
- Lag dressingen > Bland alle ingrediensen over
- Legg 1 skive med emmetaler i bunn > La det få et minutt i ovnen for å smelte osten
- Legg på skiver med pastrami
- Topp pastrami med surkål og dressing
- En ristet skive på toppen og «Reuben» er klar for servering.
Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.