Handle på Maschmanns

10 HØYOKTAN BESTSELGERE FRA MASCHMANNS

 

Høykonsentrert mat som du får plass i en liten pose. Unike råvarer bearbeidet til perfeksjon. Du ser en fin surdeigs-baguette titte opp over kanten. 9 andre populære matsmykker som våre kunder har likt aller best kan du se nærmere på her.

Maschmanns lasagne

MASCHMANNS LASAGNE MED AIOLI OG BAGUETTE

Dette er en populær kombo og en favoritt for mange av Maschmanns kunder. Hjemmelaget lasagne, hjemmelaget aioli og hjemmelaget baguette. Dette er smaken av Maschmanns.

Italiensk pizza

MASCHMANNS PIZZABUNN

Bakeriet har pakket sine pizzaemner i en liten boks sammen litt utbakninigsmel. Den komboen er det mange av våre kunder som liker. Med enkle grep lager du en perfekt pizzabunn hjemme. Med en god pizzasaus, mozzarella cubetti og noen dråper med olivenolje er en tynnbunnet italiensk pizza ikke langt unna.

Skagenrøre fra Maschmanns

MASCHMANNS SKAGENRØRE

Maschmanns hjemmelagede skagenrøre er en salgsvinner og kundefavoritt. Prøv den på landbrød eller baguette fra Bakeriet.

Perfekt vertinnegave

PARMIGIANO REGGIANO & MASCHMANNS EKSTRA JOMFRU OLIVENOLJE

Kloke valg fra Maschmanns kunder er parmesan og olivenolje. Parmigiano Reggiano og ekstra jomfru olivenolje er uunnværlige på kjøkkenet og perfekte som vertinnegaver.

Mandler og chips

ALMONDELI MANDLER & TRØFFEL CHIPS

Almondeli mandler fra Valencia i Spania går for å være verdens beste. Maschmanns kunder liker spesielt varianten Marcona. TartufLanghe i Piemonte har trolig produsert verdens beste trøffelchips. Det har Maschmanns kunder skjønt.