Krabbe fra Maschmanns

Krabbe kan du servere på flere ulike måter. Klassikeren er med majones, sitron, loff og nykvernet pepper. Helt enkelt og veldig godt. Men hva med; krabbemousse, krabberisotto, krabbetoast eller krabbe med litt trøkk.

Krabberisotto

KRABBERISOTTO

Bruk Acquerello risotto. Mål opp risotto og vann. Beregn 1 del risotto og 3 deler kraft.  Kok opp vannet og ha i risen. Kok i 10 minutter. Dra kjelen vekk fra varmekilden. Bland inn revet parmesan og krabbekjøtt. Ha på lokk og la risottoen hvile i 5 minutter. Server umiddelbart.

krabbetoast

KRABBETOAST

  • På enkleste vis: La loffskiven få en runde i toastjernet. Fyll på med en blanding av krabbekjøtt, Rømme fra Røros, majones dill, salt og pepper.
  • Oppgradert:  Bytt ut majonesen med: Dill- og cognacmajones, aioli eller trøffelmajones.
cheddar-og-jalapenobrød

CHILI CRAB

Krabbe og chili er en klassisk kombo. Hva med å toaste et cheddar og jalapenobrød, topp med krabbekjøtt, rømme fra Røros og yuzu-mizo majones? Trenger du mere trøkk, vend inn noen dråper med chiliolje.