Kjøp deg en fordel på kjøkkenet
Hva er det som hever smaksopplevelsen og gjør et måltid vellykket? Kjøp deg en fordel, bruk gode råvarer og gjør det enkelt er Maschmanns beste tips.
24 bilder forteller mer enn noen få ord. Her får du 13 matnyttige setninger som supplerer bildecollagen.
- ‘Strattu er høyoktan tomatpure, ypperlig umami smaksetter i sauser og gryter.
- Pasta fra Gragnano, kokt al dente, gir deg garantert en bedre spiseopplevelse
- Caviar med rømme og blinis løfter ethvert selskap.
- Kunnskapsformidling – Husk å spørre om råd og tips når du handler med fagfolk over disk. De deler gjerne.
- Ekstra jomfru olivenolje – av god og ekte kvalitet er en sjeldenhet. Velg seriøse leverandører og be om å få smake på oljen.
- Hvit trøffel fra Piemonte – Tuber Magnatum Pico og noen drag med trøffeljermet over risotto, omelett eller pasta = magi
- Iberico bellota – Utegående griser med god tilgang til mat og eikenøtter og god modning gir deg verdens beste skinke
- Parmigiano Reggiano – Din beste umami-venn på kjøkkenet. Ha alltid parmesan i kjøleskapet og velg parmesan av beste kvalitet.
- Marmoring – Det vil si det innkorporerte fettet du ser i storfe og svin har mye god smak. Et bra utgangspunkt for gode spiseopplevelser.
- Maschmanns hjemmelaget er virkelig hjemmelaget mat av råvarer fra Markedet tilberedt av våre dyktige kokker. Du merker det på smaken.
- Steinsopp – En umami-forsterker av rang. Bruk den i supper, sauser, pasta, og risotto.
- Det gode brødet – Økologisk håndtverksbrød bakt med surdeig, lite gjær med god modningstid gir gode brød. En glede som hever de fleste måltid
- Gode leverandører – De besøker oss og vi besøker dem. Sammen utvikler vi god mat.