RÅMARINERT LAKS MED RABARBRA
Rabarbra er noe av det vi høster på våren. Smak deg frem til en flott syrlighet og god balanse med rabarbra, lime og hvit blasamico. Hell blandinger over rå laks i tynne skiver.
RELATERT INFORMASJON: Ceviche med laks, avocado og mango | Infoside om laks |
DETTE TRENGER DU til 4 PERSONER
- 250 g laks i tynne skiver
-
Legges fritt på tallerken, litt salt og pepper strøs over.
-
1 dl hvit balsamico, Giusti
- 1/2 dl ekstra jomfru olivenolje
-
1 lime juicen presses og riv skallet
-
5 cm rød rabarbra – finkuttet
-
1/3 agurk finkuttet
-
oksalis urt og rødkløver
- salt og pepper

SLIK GJØR DU:
- Legg laks fritt på en tallerken
- Strø over salt og kvernet pepper
- Bland balsamico, olivenolje, lime, agurk og rabarbra godt sammen
- Hell marinaden over laksen
- Lettstek soppen i 2 minutter
- Leg soppen over på tallerken med råmarinert laks
- Pynt med urter