
Topp 3 råd og tips fra Maschmanns
Råd og tips om mat og matlaging er de aller mest populære og mest leste innleggene på bloggen til Maschmanns. Populariteten er sesongavhengig. Det er mye klikk på ribbe i desember og grilling av store kjøttstykker i mai. Det er likevel noen travere som holder koken gjennom hele året.
RELATERT INFORMASJON: Matvaretabellen

PORSJONSBEREGNING – HVOR MYE SPISER EN PERSON?
Det er ikke lett å gi noe presist svar på hvor mye en person spiser. Barn, ungdom, kvinner, menn har et ulikt inntak av mat. To sultne voksne menn spiser kanskje det dobbelte av anbefalt mengde.

17 TING DU ALDRI SKAL GJØRE NÅR DU LAGER MAT.
Maschmanns Matmarked fikk «låne» en tekst fra boken Tid til overs av Arna Brimi. 17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat er gode og jordnære råd som gjør matlagingen enklere.

CÔTE DE BOEUF – DEN ULTIMATE BIFFEN
Alle gode måltid starter med de aller beste råvarene. Velg den aller beste biffen når du først skal unne deg et skikkelig biffmåltid. Côte de Boeuf, oksekotelett, entrecôte på bein, kjært kjøtt har mange navn. Entrecôte er mange kokkers førstevalg når de snakker om biff.
Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.