Julekalender fra Maschmanns

MASCHMANNS JULEKALENDER ADVENTSKALENDER 2019

Årets 2019 julekalendere fra Maschmanns kommer fra Danmark, Tyskland og Norge. Fra Danmark leverer Summerbird fra Fyn tre adventskalendere fylt med deilig økologisk sjokolade-konfekt i julekalendere som passer både til store og små. 2 julekalendere med lakris fra Johan Bülow har vi også, i klassisk versjon og en liten koffert for de mest ihuga. Fra Tyskland og Lübeck leverer Niederegger deilig marsipankonfekt og sjokolade i tre ulike kalendere. Lenger sør i Tyskland, vest for Mûnchen ligger Woringen og Heilemann som leverer en kalendere med god ren melkesjokolade. Fra Norge og Jentene på tunet kommer kanskje den aller lekreste av årets julekalendere. Jentene på Tunet som holder hus på Selbu i Trøndelag lager konfekt i verdensklasse.

Julekalender fra Maschmanns

Johan Bülow Julekalender

325 gram | k 450,-

Tell ned dagene til julaften med en bit gourmetlakris om dagen! Bak hver luke i denne stilrene adventskalenderen gjemmer det seg noen av Johan Bülows aller mest fantastiske lakriskuler. Den myke kjernen av søt lakris har blitt blandet sammen med herlige smakskombinasjoner av alt fra sjokolade til kaffe og smakfull frukt og bær. En nydelig blanding av sprakende teksturer og barnlig nytelse! Bli med på denne herlige reisen inn i lakrisens fortryllende verden, for med LAKRIS julekalender blir hver morgen et smakseventyr.  

Julekalender fra Maschmanns

Johan Bülow Julekalender

845 gram | kr 950,-

LARGE:  I desember ønsker vi at du skal få oppleve alle smakene og teksturene i vårt lakridseventyrland. Gjør deg klar for en liten julereise gjennom en verden av strålende skjønnhet, sprø overraskelser og søte fristelser. Mens du teller ned til julaften, håper vi at dagene dine fylles av barnslig undring – og noe som minner om om det: lakris og sjokolade. Vi vil også pakke opp alle disse overraskelsene på en ansvarlig måte. Derfor har vi gjort adventskalenderen vår bærekraftig i år. 

Julekalender fra Maschmanns

Summerbird Julekalender | Kommode

 415 gram | kr 699,-

Årets luksus julekalender fra Summerbird vil stå flott i desemberstuen. Julekalenderen er en pen chiffoinere / kommode fylt med Summerbirds fylte sjokolade, ikoniske sommerfugler og andre populære julevarianter. Det gjemmer seg 2 stykker økologisk luksus-sjokolade i hver skuff, slik at du gjerne kan dele den med en du er glad i. Julekalenderen inneholder 12 forskjellige varianter.

Julekalender fra Maschmanns

Summerbird Julekalender

235 gram. | kr 299,-

Julekalender for barn. 8 barnevennlige økologiske varianter i form av barer, marsipan og fylt sjokolade.

Julekalender fra Maschmanns

Summerbird julekalender

(48 stk). 235 gram. | kr 499,-

Adventskalender for voksne. 12 varianter konfekt i form av barer, marsipan og fylt sjokolade.

Julekalender fra Maschmanns

Jentene på Tunet Julekalender

320 gram. | kr 699,-

2019 Adventskalender: 24 biter med konfekt hvor både smak og design er i verdensklasse!

Julekalender fra Maschmanns

Heilemann Julekalender

275 gram | kr 499,-

Adventskalender med 24 dekorerte sjokolade-figurer.

Julekalender fra Maschmanns

Niedederegger Jule- og nyttårskalender

525 gram | kr 599,-

Niedederegger Jul- og Nyttårskalender med hele 31 luker! 100% marsipanmasse. Julekalender med assortert marsipan  og konfekt med smak.

Julekalender fra Maschmanns

Niederegger Julekalender

500 gram | kr 599,-

Adventskalender med 100% marsipanmasse. Assortert marsipan  og konfekt med smak.

Julekalender fra Maschmanns

THE MALLOWS

250 gram | kr 599,-

Luksus mashmellows med spennende smaker.  2 stykk i hver luke.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.